Kiderült, hogy ki volt a „kaszás halál” Károly király koronázási ünnepségén 1

Az egyik legtöbbet emlegetett és visszajátszott pillanat az volt a koronázási ünnepségen, amikor egyesek a “kaszás halált” vélték felfedezni a háttérben egy pillanatra, vagy legalábbis valami hozzá nagyon hasonló sötét ruhás alakot.

Kiderült, hogy ki volt a „kaszás halál” Károly király koronázási ünnepségén 3

Ahogy a vendégek bevonultak a Westminster Abbey-be, egyszer csak egy sötét alak haladt el keresztben a terem bejárata előtt. A felvételen egy sötét alak látható csuklyás köpennyel, aki egy hosszú rudat tart – amely kísértetiesen hasonlít a kaszás által hordott hosszú kaszához –, és gyorsan elhalad a bejárat előtt.

A közösségi média felhasználói közül sokan, akik észrevették a figurát, azonnal viccekkel rukkoltak elő, egyesek szerint a figura a néhai II. Erzsébet királynő, vagy a néhai Diana hercegnő volt, sokak szerint pedig a kaszás, mások pedig csak szimplán teljesen érthetetlennek találták.

Azonban most lehull a lepel, kiderült, hogy ki is lehetett a titokzatos sötét alak Károly király koronázásán!

Kiderült, hogy ki volt a „kaszás halál” Károly király koronázási ünnepségén 4

Amikor a Newsweek megkereste, a Westminster Abbey-t, ők azt mondták, hogy a szóban forgó sötét alak minden valószínűség szerint nem más, mint egy sekrestyés. Egy vallási segédfeladatokat ellátó személy, akit általában a feladatköre a templom melletti kis helyiségekhez köt. Segít a papoknak rendben tartani a szertartásokhoz szükséges tárgyakat, ruhákat és más kiegészítőket.

Hogy mi lehetett nála az a hosszú rúd az egyértelműen nem derült ki de annyi úgy tűnik már biztos, hogy nem a kaszás jött el valakiért… az ajtók mögött osonkodva…       Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után