Árvízriasztás van érvényben és jégeső is volt Nagy-Britannia több területén 1

Az Egyesült Királyság egyes részeit jégeső és vihar sújtotta, miközben az országban továbbra is változékony időjárás tapasztalható, és az előrejelzések szerint a következő néhány napban továbbra is ez várható.

Árvízriasztás van érvényben és jégeső is volt Nagy-Britannia több területén 3

A meteorológiai intézet sárga időjárási figyelmeztetést adott ki az Egyesült Királyság nagy részére kiterjedően, miközben Basingstoke-ban jégeső, az ország nagy részén máshol pedig heves esőzések és zivatarok voltak. A heves esőzések egyes területeken áradásokat is okoztak, a Devon és Somerset tűzoltó- és mentőszolgálathoz sok segélyhívás futott be a vízben rekedt emberektől.

Árvízriasztás van érvényben és jégeső is volt Nagy-Britannia több területén 4

Szerdán több északi és nyugati régióban is érvényben maradt az árvízriadó. A lakók által a közösségi oldalakon közzétett fotókon és videókon pedig látható, hogy egyes területeken elég méretes jégdarabok is hullottak az égből.

Árvízriasztás van érvényben és jégeső is volt Nagy-Britannia több területén 5

„Én eddig Soha nem láttam még ekkora jégesőt” – írta egy Sam Middleton-Bray nevű helyi lakos. Más lakosok mindeközben nagy villámlásokról és mennydörgésről készült videókat tettek közzé. Éjszaka többfelé eleredt az eső.

Árvízriasztás van érvényben és jégeső is volt Nagy-Britannia több területén 6

„Csütörtökön sokfelé ismét záporokra lehet számítani, és néhány helyen az esőzés ismét heves lehet. Általánosságban elmondható, hogy pénteken sokak számára szárazabb lesz majd a nap, bár sokak számára meglehetősen felhős lesz.” – mondta Stephen Dixon, a Met Office szóvivője.

Árvízriasztás van érvényben és jégeső is volt Nagy-Britannia több területén 7

Csütörtökön is esős napra lehet majd számítani sok helyen, helyenként heves esőzések, és felhőszakadások sem kizártak. Pénteken várhatóan a déli területeken megnövekszik majd a záporok előfordulásának valószínűsége, de szombaton a legtöbb helyen többnyire száraz idő lesz.

Árvízriasztás van érvényben és jégeső is volt Nagy-Britannia több területén 8

Árvízriasztás van érvényben és jégeső is volt Nagy-Britannia több területén 9

A Met Office meteorológusa, Clare Nasir is arra figyelmeztetett, hogy a következő napokban heves záporok lehetnek, és még csütörtökön is fennáll a heves viharok és a jégeső veszélye egyes területeken.    Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után