Kibérelt egy szobát Londonban, erre kapott egy fürdőszobát egy ággyal 1

Egy amerikai adjunktus az utazók egyik legrosszabb rémálmát élte át, amikor belépett londoni, Airbnb-n keresztül kibérelt „szobájába”, és azzal kellett szembesülnie, hogy az csak egy fürdőszoba, és benne egy ágy.

Kibérelt egy szobát Londonban, erre kapott egy fürdőszobát egy ággyal 3

David Holtz, aki a Berkeley-i Kaliforniai Egyetemen tanít, megosztott egy fotót a „fantasztikus” szállásáról, amelyen egy ágy látható közvetlenül a WC mellé bepréselve, a zuhanyzóval és a mosdóval szemben.

„Az az érzés, amikor megérkezel az Airbnb-n bérelt szobádba, és rájössz, hogy az egész lényegében csak egy nagy fürdőszoba, amelybe a házigazda (nagyvonalúan) egy ágyat rakott” – írta a Twitteren David Holtz.

Holtz először akkor érezte meg, hogy valami nem stimmel az Airbnb-jével, amikor meglátta, hogy a Jam Press szerint az adatlapról nulla értékelés készült. A férfi természetesen azonnal panaszt tett az Airbnb-nél, amely azt válaszolta, hogy kivizsgálja az ügyet.

„Szia David. Köszönjük, hogy megkerestél minket” – írta az Airbnb az eredeti tweetre válaszolva. „Kérjük, küldj nekünk egy üzenetet a szóban forgó Airbnb-fiókhoz kapcsolódó e-mail címmel, hogy közelebbről megvizsgálhassuk az ügyet.”

Holtz ezután így válaszolt: „Már többször beszéltem az ügyfélszolgálattal, és semelyik ügyfélszolgálatos személy, akivel kapcsolatba kerültem, nem volt érdekelt a probléma megoldásában. Számíthatok ezúttal más eredményre?”

Az adjunktus elmondta, hogy az Airbnb még nem jelzett vissza neki azzal kapcsolatban, hogy milyen megoldást kínálnak az incidens megoldására.

Az Airbnb a New York Postnak ezt reagálta az esettel kapcsolatban a megkeresésükre: „Ügyfélszolgálati csapatunk felvette a kapcsolatot ezzel a vendéggel, hogy támogatást nyújtson. Azt javasoljuk a vendégeknek, hogy a foglalás előtt alaposan nézzék meg az összes fényképet, valamint a leírást és az értékeléseket.”

Természetesen a kommentáradat azonnal beindult a fotó láttán. Volt, aki csak annyit reagált, hogy „ez egy AirBnPee”, más pedig azzal viccelődött, hogy „igy legalább minden, amire szükséged lehet, karnyújtásnyi távolságra van tőled”.

Mint kiderült, nem ez volt az első és egyetlen ilyen eset a városban. „Velem pont ugyanez történt Londonban. Azt hiszem, 2016-ban lehetett… 20 perc után leléptem onnan (nagyon koszos volt), és szerencsére találtam egy másik Airbnb-t…” – írta egy másik Twitter-felhasználó.      Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után