Két újabb koronavírus fertőzött Angliában 1

A csütörtöki nap folyamán hivatalosan is megerősítették, hogy két újabb koronavírussal fertőzött személyt találtak Nagy-Britanniában, azon belül is Anglia területén.

A brit egészségügy bejelentése szerint a mai napon a reggeli órákban két újabb fertőzöttet azonosítottak, akik elkapták a koronavírust. Ezzel a Nagy-Britannia területén összesen már 15 fertőzöttről tudni.

Chris Whitty főorvos azt mondta, hogy a fertőzöttek Olaszországban és Tenerifén kapták el a vírust valakitől.
“Angliában két további személy tesztje lett pozitív a COVID-19-re, így az Egyesült Királyságban a fertőzöttek száma 15-re emelkedett. A betegeket az NHS speciális fertőzési központjaiba szállították a Royal Liverpool Hospital-be és a Royal Free Hospital-be, Londonban.” – mondta a főorvos a nyilatkozatában.

Két újabb koronavírus fertőzött Angliában 3

Az újabb eseteket azt követően erősítették meg, hogy Buxtonban az egyik általános iskolában a szülőkkel közölték, hogy az iskola a csütörtöki napon zárva marad, mivel az egyik gyerek szülei elkapták a vírust. A szülőknek azt mondták, hogy ez csak egy óvintézkedés, másfelől pedig így az épület fertőtlenítését zavartalanul el tudják végezni a szakemberek.

Az Egyesült Királyságban legalább nyolc iskola bezárt, míg mások – köztük a Prince George’s is – hazaküldték a tanulókat. Ez abból a félelemből fakad, hogy a gyerekek valószínűleg ki voltak téve a koronavírusnak az észak-olaszországi osztálykirándulás során.

Két újabb koronavírus fertőzött Angliában 4

A helyzet Olaszországban nem túl jó ugyanis már legalább 400 fertőzöttről tudni, és eddig 12 halálos áldozatról. Tenerifén pedig azért pánikol a lakosság mert kiderült, hogy az egyik orvos, aki csak nyaralni volt ott, szintén elkapta a vírust.

Eközben Dánia és Észtország a két legújabb ország, ahol a vírus felütötte a fejét. Világszinten a koronavírus, ami Kínából indult, mostanra több mint 80 ezer embert fertőzött meg, a halálos áldozatok száma pedig meghaladja a 2,800-at.    Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után