Erre a két teljesen egyforma nőre mindenki felfigyelt a metrón. Egyszerűen nem lehetett nem megbámulni őket.

Standard1

A párt, akiknek nemcsak az arca volt teljesen egyforma, a District Line vonalán fotózta le és tette ki twitter oldalára egy lány tegnap este.

Megegyezett a cipőjük, a ruhájuk, és a kabátjuk is ugyanolyan volt. Emellett ugyanolyan frizurájuk volt, teljesen egyforma szemüveget viseltek és még arra is kínosan ügyeltek, hogy az ékszerek, pl fülbevaló is stimmeljen.

Ca-DzrJWEAIv_2_

Akinek ez nem lenne elég, az nézze meg, hogy még a bevásárló szatyruk, és a táskájuk is ugyanolyan. Sőt ugyanazt az újságot olvasták ugyanolyan pózban.

Mondhatnánk egyszerűen hogy a nevük COPY és PASTE  :D. Lehet, hogy egypetéjű ikrek voltak, vagy titkos klónozási kísérlet alanyai. Az sem kizárt azonban, hogy egyikőjük csak egy tökéletes maszkot viselő Tom Cruise volt és titokban forgatták a Mission Impossible 13 egyik jelenetét.

TubeTwins

Nem ez volt az első alkalom, hogy a párt lencsevégre kapták, ugyanis májusban valakinek már feltűnt a kísérteties hasonlóság. Robert Timothy le is fotózta őket akkor, amint a Junilee line vonalán utaztak hazafelé a Marks & Spencer-es szintén egyforma szatyraikkal.

Ritkán láthatunk életünk során ennyire tökéletes egyezést, és mosolyt visz az ember arcára. Egy üde színfolt a szürke hétköznapokba, hogy ti is mosolyogjatok egyet.      Forrás: http://www.standard.co.uk/

[fblike]

Ugrás a HuNglia főoldalára