Két lábujját tépte le a mozgólépcső egy 4 éves kisfiúnak Londonban 1

Egy kisfiú elvesztette két lábujját, miután a lába egy ijesztő incidens során beszorult a lépcső és a mozgólépcső oldala közé a brit fővárosban a rendkívül forgalmas London Bridge állomáson.

Két lábujját tépte le a mozgólépcső egy 4 éves kisfiúnak Londonban 3

A négyéves kisgyerek éppen hazafelé tartott a kenti Sittingbourne-be, miután családjával eltöltött egy napot egy londoni felvonuláson. Édesanyja mögött állt, és éppen felfelé ment a mozgólépcsőn a hetedik vágányhoz, amikor a csizmája egyszer csak beszorult a lépcsők és a szerkezet oldalfala közé.

A csapdába esett gyermek anyja kétségbeesetten kereste a vészleállító gombot, míg apja megpróbálta kihúzni a gyermek lábát a beszorult csizmából, de eközben sajnos a kisfiú két lábujját is leszakította a szerkezet. Egy arra járó orvos ellátta a fiút, míg egy mozgólépcső-szerelőnek pedig sikerült megtalálnia a levágott lábujjakat amelyeket jégre tettek.

A gyermeket ezt követően a közeli Szent Tamás Kórházba szállították, azonban az ott dolgozó sebészek nem tudták visszavarrni a lábujjakat a helyükre.

A gyermek apja ezt mondta: „Egy szép családi nap borzasztó katasztrófával végződött. Biztos vagyok benne, hogy a kisfiunk nem csinált semmi olyat, amit nem lett volna szabad a mozgólépcsőn. Közvetlenül mellette voltunk, és olyan ijesztő élmény volt látni, ahogy hirtelen csapdába esett.”

Az apa azt mondta, hogy fia „nagyon szenved, és most már valósággal retteg attól, hogy a mozgólépcsőknek vagy lifteknek egyáltalán a közelébe menjen”, és felszólította a szülőket, hogy „legyenek rendkívül éberek ha Londonban járnak”.

A szülök most a Bolt Burdon Kemp ügyvédi irodán keresztül indítanak bírósági eljárást a fiúkkal történt tragédia kapcsán. Ben Pepper a cég munkatársa így nyilatkozott:

„A család gyötrelmes megpróbáltatásai most reflektorfénybe helyezik a mozgólépcsők veszélyeit, és különösen a gyermekekkel való utazás veszélyeit. Igazán kiábrándító látni, hogy a Network Rail tagadja a felelősségét ebben a helyzetben, és reméljük, hogy a folyamatban lévő jogi eljárás során azonosítani tudjuk a mozgólépcső azon tulajdonságait, amelyek nem voltak kellően biztonságosak, és biztosítani tudjuk, hogy ez a tragédia senki mással ne történjen meg.”

A Network Rail szóvivője ezt mondta: „Utasaink biztonsága és jóléte mindig az első számú prioritásunk, és sajnálattal halljuk, ami a fiúval történt. Mindenki a Network Railnél, és különösen a London Bridge állomás csapata szomorú az eset miatt, de amíg az ügy folyamatban van, nem lenne helyénvaló, hogy további megjegyzéseket fűzzünk a történtekhez.”     Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után