Kényszerleszállást kellett végrehajtania Budapesten a Wizz Air egyik magyarországi járatának a felszállás után 1

Ijesztő pillanatokat élhettek át az utasok a Wizz Air egyik Budapestről Marosvásárhelyre tartó járatán a csütörtöki nap folyamán, ugyanis a pilóta nem sokkal a felszállást követően bejelentette, hogy kényszerleszállást kell végrehajtani. 

Kényszerleszállást kellett végrehajtania Budapesten a Wizz Air egyik magyarországi járatának a felszállás után 3

A spabook.net értesülése szerint a repülőgép nem sokkal azután hajtott végre kényszerleszállást, hogy probléma nélkül felszállt a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérről. A gépen utazó utasok elmondása alapján azért volt erre szükség, mert a repülőgép egyik hajtóműve meghibásodott.

Erről azonban további részletek egyelőre még nem szivárogtak ki. Az esetről a fedélzeten tartózkodó utasok számoltak be a közösségi médiában.

“Hölgyeim és Uraim itt a kapitány beszél. Sajnos egy igen kis technikai probléma miatt vissza kell fordulnunk Budapestre, mivel a célállomásunkon, Marosvásárhelyen nincsen szerelő és így ott ragadnánk. Maga a probléma egyébként nem jelentős, de muszáj visszatérnünk miatta Budapestre, körülbelül 15 perc múlva fogunk leszállni és miután leszálltunk, majd tájékoztatom Önöket a továbbiakról. Addig is szíves elnézésüket és megértésüket köszönjük” – ezek voltak a kapitány szavai az utasoknak.

A fedélzeten egyébként 3 magyar DJ is utazott, akik Erdélybe indultak volna koncertezni.

“Visszaérkeztünk Budapestre, és azt mondták, hogy Isztambulból jön egy gép, ami majd elvisz minket elvileg 3 óra múlva Marosvásárhelyre, úgyhogy most itt várunk. Elvileg valami hajtómű probléma volt, ami szerintem nem kis probléma, de nézőpont kérdése. Az a lényeg, hogy épségben megérkeztünk” – írta a történteket követően az Instagram-oldalán Dj Stephanie.

A járaton utazó utasok elbeszélései alapján egy ideig még a gépen várakoztak, és választhattak valamilyen csokoládét a kínálatból, de olyan voucher-t nem kaptak, aminek az értékét a repülőtéren le tudták volna vásárolni. Buszok segítségével vitték vissza őket a terminál épületébe, ott pedig megvárták amíg a helyettesítő járatot felkészítették az indulásra.

Úgy tudni, hogy az utasokat végül egy Törökországból visszatérő gép szállította el Marosvásárhelyre, ami végül 13:17-kor szállt fel és röviddel délután kettő óra után landolt. Mivel eredetileg a járatnak 08:10-kor kellett volna leszállnia, ez azt jelenti, hogy az utasok így durván 6 órát késtek.    Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után