„Kaotikus állapotok voltak” - vissza kellett fordulnia a Ryanair egyik járatának a Stansted reptérre, majd a rendőrök több utast is leszállítottak 1

A Ryanair egyik Marokkóba tartó járata kénytelen volt visszafordulni az Egyesült Királyságba, miután „a fedélzeten kábítószerrel való visszaélésről és több utas felháborító viselkedéséről” érkezett jelentés.

„Kaotikus állapotok voltak” - vissza kellett fordulnia a Ryanair egyik járatának a Stansted reptérre, majd a rendőrök több utast is leszállítottak 3

A stanstedi gép Marrakesh felé tartott, de egy vállalhatatlanul viselkedő férficsoport miatt vissza kellett térnie a London Stansted repülőtérre. A rendőrök a gép leszálláskor már készenlétben várakoztak, és átkutatták a gép egy részét, a videofelvételeken pedig az látható, ahogy két férfit elvezetnek és leszállítanak a járatról.

Az essexi rendőrség később felfedte, hogy végül senkit nem tartóztattak le, de az utasok egy jelentős részét így is nagyon felzaklatta az eset. Egy 25 éves utas, aki nem akarta elárulni a nevét, azt mondta:

„Nagyon kaotikus volt az egész. Mindenki kiakadt, és azon töprengett, hogy mi a fene történik. Akkor tudtuk meg, hogy a gép visszafordul, amikor már vagy egy órája úton voltunk. Amikor végre leszálltunk, körülbelül négy fegyveres rendőr jött fel a gép fedélzetére, és kirángatta őket a gépből.”

A videofelvételek azt a pillanatot örökítették meg, amikor a rendőrök felszállnak a gépre, és kivezetnek két utast, miközben több másik utas is vette az eseménysort a telefonjával.

Az utasok közül sokan csak néztek, hogy mi történik, többen viszont azonnal előkapták a telefonjukat és kameráztak, miközben a rendőrök kivezették őket a gépből. Többen csak azt hajtogatták, hogy „mi történik, mi folyik itt?”

Az essexi rendőrség közleményében ez állt: „A stanstedi repülőtér rendőrei kénytelenek voltak segítséget nyújtani az egyik járat személyzetének, miután december 7-én 16 óra 15 perc körül az egyik gép visszatért a repülőtérre. Ez a fedélzeten történt kábítószer-használat és verbális bántalmazás miatti jelentések nyomán történt. Miután a repülőgép leszállt, a rendőrök átkutatták az utasokat és a gép egy részét, de nem találtak kábítószert.”   Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után