Kényszerleszállást kellett végrehajtania a Ryanair egyik angliai járatának, miután menet közben rosszul lett a pilóta 1

A Ryanair egyik gépének kényszerleszállást kellett végrehajtania Algarve-ban, miután a „pilóta váratlanul rosszul lett”.

Kényszerleszállást kellett végrehajtania a Ryanair egyik angliai járatának, miután menet közben rosszul lett a pilóta 3

A repülőgép London Gatwickből Marokkóba tartott épp, de a jelentések szerint ma reggel az eredeti célállomás helyett a portugáliai Faróban szállt le. A Correio da Manha portugál lap szerint a pilóta a kényszerleszállás előtt közölte az utasokkal, hogy sajnálatos módon nem érzi jól magát, ezért egy kis kitérőre lesz szükség.

Az eset „vörös riasztást” eredményezett a repülőtéren. Az viszont nem derült ki egyelőre, hogy a pilóta maga tette-e le a gépet, vagy inkább a másodpilótára bízta ezt a feladatot, illetve azt sem tudni, hogy a Faro reptérre való megérkezés után a pilóta a gépen maradt-e, vagy kórházba szállították.

A fedélzeten tartózkodó utasok kénytelenek voltak az algarvei repülőtéren várakozni, míg végül egy másik géppel és személyzettel az incidens után ismét felszállhattak. A Metro.co.uk megkereste a Ryanairt hogy nyilatkozzanak a történtekkel kapcsolatban.

A Ryanair szóvivője így reagált a történtekre: „Ez nem volt kényszerleszállás. Ez a Gatwickből Marokkóba tartó járat (dec. 5.) Faróban kellett, hogy leszálljon, miután az egyik pilóta rosszul lett. A repülőgép probléma nélkül leszállt, és az utasokat átszállították egy másik repülőgépre, amelyet egy másik személyzet üzemeltetett, majd ezek után továbbindultak Marokkóba.”     Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után