Karácsonyi látványosságok Londonban 1

Trafalgar tér: Az idén is a Trafalgar téren állítják fel azt a hatalmas karácsonyfát, amelyet minden évben Oslo városa ajándékoz a briteknek. Már december elejétől gyönyörűen kivilágítják, és esténként kisebb csoportok karácsonyi énekeket énekelnek alatta, ami tovább fokozza az ünnepi hangulatot.

Trafalgar_Square_Christmas_Carols_-_Dec_2006

Hyde Park: Itt található a nyüzsgő Winter Wonderland. Van itt óriási vidámpark, karácsonyi kirakodó vásár, értékes kézműves termékekkel és sok bóvlival. Kaphatók jellegzetes téli ételek és italok, vannak vásári mutatványosok, nagyon vidám a hangulat. A belépés ingyenes.

screen-shot-2013-01-11-at-6-48-49-pm

Viktoria Park: A Winterville újdonság a karácsonyra készülődő Londonban.  Fedett korcsolyapálya, óriáskerék, sétakocsikázás lovas hintón, rengeteg étel és ital kínálat, különösen a helyi sörfőzdék ajánlatával. A szórakozási lehetőségek sok tekintetben hasonlítanak a Hyde Parkban találhatókra, de ennek városiasabb a hangulata. A belépés ingyenes.

Winterville-20141

Southbank Winter Festival: Mindenféle karácsonyi show műsorok, vásári komédiások, karácsonyi vásár, utcai rendezvények, újévi party.

southbank5

Kew Gardens: Egy mérföldnyi hosszúságban tart a csillogás a fák között. Színes fénykavalkáddal megvilágított szökőkutak, tűzijáték a legmodernebb pirotechnikával, vidámpark, és megkóstolhatod a szabad tűzön pirított mályvacukrot.

Things-To-Do_Enchanted-Wood

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után