Káosz az egyik angliai reptéren, miután 2 súlyos autóbaleset történt a közelében 1

Több tucat járat késett a bristoli repülőtéren a közeli A38-as úton történt autóbaleset következtében. A repülőtér az incidenst követően bejelentette, hogy szombat reggel 8 óra előtt egyetlen járat sem száll fel, ami teljesen felborította az indulási menetrendet.

Káosz az egyik angliai reptéren, miután 2 súlyos autóbaleset történt a közelében 3

A Bristolból induló és oda érkező utasokat egyaránt érinti az incidens, a legtöbb járat esetében legalább kétórás késések várhatók. A kora reggel jellemzően a nap legforgalmasabb időszaka a kifutópályán, és a következmények valószínűleg az egész szombati nap folyamán érezhetők lesznek.

A baleset két körforgalom között történt, amelyek a repülőtér bejárataként szolgálnak, és így az oda vezető utat lezárták, amíg a mentőszolgálat emberei a helyszínen dolgoztak. Két jármű ütközött össze a hajnali órákban történt baleset során, ezért a rendőrség felszólította a járművezetőket, hogy kerüljék el a környéket, ha csak tehetik.

Ez volt a második súlyos baleset a repülőtér közelében mindössze 10 óra leforgása alatt, az A38-as péntek délutáni lezárása után, a reptér főbejáratától északra.

Az Avon and Somerset Police szóvivője a következőket mondta: „Azt tanácsoljuk az autósoknak, hogy kerüljék el az A38-as útnak a bristoli repülőtér közelébe eső szakaszát ma reggel (október 28-án), ha tehetik, miután két jármű egymásnak ütközött. Jelenleg le van zárva az út a két repülőtéri körforgalom közötti szakaszon. Ezúton is köszönjük türelmüket és megértésüket.”

Káosz az egyik angliai reptéren, miután 2 súlyos autóbaleset történt a közelében 4

A lezárás a repülőtérről kifelé menő utasokat érintette leginkább, akik a késő este érkező járatokon voltak. Az utasok hajnali 3:30 körül kezdtek volna el megérkezni a kora reggeli járatokhoz, viszont az A38-as főutat lezárták a repülőtér közelében.

Hosszú sorok alakultak így ki a főúton a reptér közelében több sávban is, miközben a rendőrök próbálták terelni a forgalmat.

Hajnali 4.50-kor a bristoli repülőtér bejelentette, hogy az útlezárás miatt az összes korai járat felszállását legalább reggel 8-ig elhalasztják. Összesen 26 járatnak kellett volna felszállnia reggel 8 óra előtt, ezek mindegyike késett.       Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után