Több százezer fontot nyerhetsz az irányítószámoddal Nagy-Britanniában 1

Képzeld el – egy 1 millió GBP váratlan összeg, amelyen te és szomszédaid osztoztok, és bármire költhetitek, sportkocsi vásárlásától a világ beutazásáig.

Több százezer fontot nyerhetsz az irányítószámoddal Nagy-Britanniában 3

Ami álomnak tűnik, az bármelyik pillanatban valósággá válhat a People’s Postcode Lottery nyereményjátékának köszönhetően. A májustól kezdődő sorsolások során egy szerencsés irányítószám lakói garantáltan osztoznak 1 millió fonton minden szombaton. Igen, a szombatok mostantól milliószor jobbak lesznek! Legalábbis néhány szerencsésnek biztosan.

Érdemes észben tartani és mielőbb regisztrálni, mert a december havi sorsolásokra a jegyvásárlás határideje november 26. éjfél. Ezen kívül minden hétköznap 1000 GBP nyerhető húsz irányítószámonként, 30 000 GBP minden nyertes jegy után minden vasárnap, és havi 3,2 millió GBP nyeremény egy szerencsés irányítószám lakóinak.

Amikor a People’s Postcode Lottery-n játszol, nemcsak nagy pénznyereményekre van esélyed, hanem több ezer jó ügyet is támogatsz. A jegyár legalább 33%-a jótékonysági szervezeteknek és helyi kezdeményezéseknek megy el, ami azt jelenti, hogy minden egyes nap jó ügyeket szolgálsz. A játékosok mostanáig 1 milliárd fontot gyűjtöttek össze – több ezer jótékonysági szervezetnek segítettek, köztük a Dogs Trust, az Alzheimer’s Society, az NSPCC, vagy a Breast Cancer Now-nak.

A részvétel gyors és egyszerű. Egyszerűen iratkozz fel irányítószámoddal, és fizess havi 12 GBP-t jegyenként, hogy megnyerhesd az összes csodálatos nyeremény bármelyikét, beleértve a vadonatúj 1 millió GBP-os nyereményt is.

Több százezer fontot nyerhetsz az irányítószámoddal Nagy-Britanniában 4

Ha az irányítószámod nyer, minden olyan szerencsés  játékos , aki ezen  irányítószám alatt lakik és jegyet vásárolt, nyer. Előfizetésed csoportos beszedési megbízással, bankkártyával vagy PayPal-lal is fizetheted.

Jegyeid minden sorsoláson automatikusan részt vesznek, és nem kell a nyereményt igényelni, mert az 28 napon belül automatikusan ki lesz utalva a bankszámládra. Nincs szerződés, és addig játszhatsz, ameddig csak akarsz. Tényleg nem is lehetne ennél egyszerűbb.

Az év elején Brighton lakói voltak szerencsések, mivel 255 lakos 3,2 millió fonton osztozhatott a januári irányítószám sorsoláson. A BN2 3 irányítószám szektor nyertesei között szerepelt Jerome is, aki most Las Vegasba és New Orleansba tervez utazást 266 666 GBP nyereményével.

„Karácsonykor a barátaimmal arról beszélgettünk, milyen csodálatos lenne meglátogatni Las Vegast, és most ezt az álmomat valóra tudom váltani. Az összes támogatott jótékonysági szervezet miatt regisztráltam a játékra, és nagyon tetszett a gondolat, hogy így másoknak segíthetünk.” – mondta.

Egy ifjú házas nem hitt a szemének, amikor egy 133 333 GBP-s csekket adtak át neki. Zoe, a suffolki Becclesből, ott volt azon 655 személy között, akiket kisorsoltak, miután az NR34 9-es irányítószám szektoruk nyerte a Postcode Millions-t decemberben.

12 GBP-t kell befizetni, hogy minden sorsoláson részt vegyünk, ami havonta előre fizetendő. A májusi May millions és Millionaire Street nyereményjáték becsült maximális lehetséges nyereménye 391 000 GBP volt. Az októberi sorsolások nyertes irányítószámait október 7-től november 3-ig naponta hirdetik ki. Ha regisztráltál, minden nap ellenőrizheted a nyertes irányítószámokat.   Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után