Ismét elszabadult a pokol a Ryanair egyik nagy-britanniai járatán: köpködés, bunyó és végül rendőrök 1

Két fiatal férfi egy csöppet túlpörgött már a nyaralásuk legelején, amikor az Edinburghból Tenerifébe tartó Ryanair járaton szóváltásba keveredtek, összeverekedtek majd köpködni kezdték egymásra is.

Ismét elszabadult a pokol a Ryanair egyik nagy-britanniai járatán: köpködés, bunyó és végül rendőrök 3

Egy szintén a járaton utazó személy a Ryanair ezen járatán eltöltött néhány óráját „életük legrosszabb repülésének” nevezte, miután többen is videóra vették a két férfit, akik egymásnak mentek az ülések közti folyosón.

De volt még egy csavar a történetben, amikor mind a ketten egy harmadik fickóra is rámentek, mire egy nő is beszállt a bunyóba és támadást indított az egyikük ellen. A kékbe öltözött srác az, aki először nekiáll balhézni egy másik utassal a fedélzeten, mire a másik férfi az arcába ordít.

Ismét elszabadult a pokol a Ryanair egyik nagy-britanniai járatán: köpködés, bunyó és végül rendőrök 4

Később az egyikük megpróbálja megfejelni a másik férfit, de elhibázza. A videón láthatunk egy szőke nőt is, aki megpróbál szembeszállni az egyik férfival, és rátámad a szürke ruhás férfira, mire a kék ruhás férfi visszatartja.

Nem feledkezve meg a harmadik férfiról sem, a fiatal nő megpróbálta őt is megtámadni, miközben az arcába ordít. A személyzet mindeközben arra kéri a balhézó fiatalokat, hogy térjenek vissza a helyükre és nyugodjanak meg, sajnos kevés sikerrel.

Ismét elszabadult a pokol a Ryanair egyik nagy-britanniai járatán: köpködés, bunyó és végül rendőrök 5

Az egyik férfi egy ponton a kezére köp, majd fenyegetően a magasba emeli. A vita és féktelen ordítozás csak azután ért véget, hogy a gép leszállt Tenerifén, és a zavart okozó utasokat a spanyol rendőrség őrizetbe vette.

A videót rögzítő utas, Hannah MacDonald a Facebookon leírta, hogy az egyik férfi a nő barátja, a másik pedig a testvére volt. Azt mondta: “A szőke csaj az egész út alatt végig sikoltozott, majd a barátja és a bátyja összevesztek, és verekedni kezdtek.”

Nikki Swinton utas így nyilatkozott: „Mögöttük ültem. Nem értettem, hogy a swissport egyáltalán hogy engedte meg nekik, hogy Edinburgh-ban felszálljanak. Pokol volt. 2,5 órán keresztül kellett elviselnünk a balhét és ordibálást, mire a személyzet elkezdett közbeavatkozni. Életem legrosszabb repülése volt.”

„Megfenyegettek, hogy megtámadnak, amikor leszálltam a gépről. Ahogy és amikről beszéltek, undorító volt. A verekedés körülbelül 30 perccel a leszállás előtt kezdődött. Elkezdték ütni egymást, amikor a leszálláshoz készültünk. Eltartott egy darabig, mire rendőröket hívtak. A Ryanair vonakodott ezt meglépni, de a végén elkezdtek verekedni, úgyhogy azt hiszem, a Ryanairnek nem volt más választása.”

A Ryanair közleményében ez áll: „Az Edinburgh-Tenerife járat legénysége rendőri segítséget kért, miután néhány utas zavart okozott a fedélzeten. A repülőgépet Tenerifére érkezéskor a helyi rendőrség fogadta, és ezeket az utasokat leszállították. Ez mostantól a helyi rendőrség ügye.”    Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után