Botrányosan viselkedett az egyik utas a Ryanair manchesteri járatán „két órán át tartó káoszt” okozva 1

Egy részeg utas két órányi káoszt okozott a Marokkóból Manchesterbe tartó egyik decemberi Ryanair járaton az utastársai és a gép személyzete számára, mely idő alatt agresszívan viselkedett és folyamatosan inzultálta a személyzetet és a többi utast.

Botrányosan viselkedett az egyik utas a Ryanair manchesteri járatán „két órán át tartó káoszt” okozva 3

Benjamin Gallon – aki már a gépre való felszállása előtt is ivott – csak azzal a feltétellel szállhatott fel a gépre, hogy nem iszik több alkoholt. Persze, mint kiderült ő titokban mindezek ellenére tovább ivott egy műanyag palackból, amelynek hatására a 37 éves férfi egyre feszültebb és balhésabb lett. Tom Challinor, ügyész azt mondta, már az előtt is érezhető feszültség volt, hogy Gallon felszállt a gépre.

Barátnőjét a repülőtér területén látták dohányozni is, miközben a beszállásra vártak. Megkérték, hogy hagyja abba, mindeközben a férfiből pedig erőteljes alkoholszag áradt. A vámmentes üzletben vásárolt alkoholt elkobozták tőle az állapotára való tekintettel. De mint kiderült, tartott magánál egy alkohollal megtöltött műanyag palackot is, amelyben feltehetően vodka volt, és a következő két óra folyamán azt megitta. Ennek hatására egy ponton hangos éneklésbe kezdett.

Amikor a többi utas megkérte, hogy hagyja abba visszakiáltott: “Lesz**om, hívj rendőrt”. Majd megkérdezte egy barátjától, hogy: “Ő **zi, ugye?”

Az ügyész hozzátette: “Az alperes elkezdett agresszív szexuális töltetű és rasszista megjegyzéseket tenni. Kijelentette továbbá, hogy “csak két nem létezik” és, hogy az LMBTQ+ mozgalom “szexualizálja a gyerekeket”. Egyre agresszívebb lett az egyik férfi utassal szemben, és azt mondta neki: “Minden a te hibád, te f*sz.” “A hozzád hasonlók megerőszakolnák a gyerekeimet.”

Miután jelentették Gallont a légiutas-kísérőknek, a férfit és a nőt átültették máshová. Amikor az egyik légiutas kísérő rászólt, Gallon azt válaszolta: “Te jamaicai vagy, szereted a ni***eket.” A verbális bántalmazás tovább folytatódott, annak ellenére, hogy más utasok is szóltak neki, hogy maradjon csendben. Gallon megpróbált bemenni a gép hátsó raktár részébe is, hogy visszaszerezze barátja cigarettáit.

A négyórás repülés vége felé Gallont megkérték, hogy menjen a gép elejébe, hogy a rendőrség könnyebben le tudja szállni a járatról. Ő ezt a kérést visszautasította.

„Gyerünk, haver, csak húzzál már, hogy indulhassunk” – mondta egy utas. Gallon erre így válaszolt: “Fogd be a szád, különben megfejellek.” Végül aztán odébb állt, és közben azt mondta volna a korábban sértegetett férfinak: “A te hibád, hogy letartóztatnak, te p*cs.”

Gallont a rendőrség azonnal eltávolította a gépről, miután a járat leszállt a manchesteri repülőtéren. Később a férfi azt mondta, hogy „undorodott” önmagától, amikor megmutatták neki a róla készült mobiltelefonos felvételeket.  Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után