Egy gyerekekkel teli iskolás buszon szúrtak le egy tizenéves fiút Dél-Londonban — jelentették be nem rég.

ChilQ3NW0AUrcJr

A fiút a gyomrán érte a szúrás, az iskolás busz felső emeletén találtak rá West Norwoodban, a Norwood Roadon — közölte a fővárosi rendőrség szóvivője.

Amint kiderült az eset, azonnal kihívták a helyszínre a rendőrséget, a légi mentőket és az egészségügyieket, akik röviddel délután 3:30 után meg is érkeztek. A légi mentők a St. Luke Templom mellett landoltak, a Norwood High Streeten.

air-ambo-1

A fővárosi rendőrség szóvivője szerint, a tinédzser korú fiú — akinek a pontos kora még nem ismert — nem szenvedett életveszélyes sérülést.

A londoni egészségügyi szolgálat a következőket közölte az esettel kapcsolatban: „Délután, 3:33-kor hívtak ki minket egy szúrt sebbel fekvő fiatalhoz a Norwood Roadra, West Norwoodba. Mi kiküldtünk valakit egy autóval, ill. küldtünk mentős legénységet, egy jól képzett felcsert, és légi mentősöket is. A sebesültet a helyszínen elláttuk, állapotát stabilizáltuk, aztán sürgősen beszállítottuk a baleseti osztályra.”

Az egyik szemtanú a következőket osztotta meg a Twitter oldalán: „Egy újabb őrült kedd, West Norwood — késelés egy iskolás gyerekekkel tömött buszon, aztán jönnek a légi mentők.”

Egy másik szemtanú szerint: „Egy helikopter csak úgy megjelent és leszállt a semmi közepén, West Norwoodban, a St. Luke Templom mellett. Állítólag, késelés történt. A Norwood Road-ot teljesen lezárták West Norwoodban.”

Ha valaki tud valamit az esettel kapcsolatban, hívja a Crimestoppers-t a 0800 555 111-es telefonszámon.   Forrás: www.standard.co.uk

[fblike]

Ugrás a HuNglia főoldalára