Ilyen a nadrág nélküli metrózás napja Londonban - képekben 1

Ahogy minden évben, 2023-ban is megrendezésre került ez a már hagyománynak számító esemény, hisz természetesen idén sem maradhatott ki, a nadrág nélküli metrózás világnapja, amit Londonban is egyre többen ismernek, és évről évre egyre nő a száma azoknak, akik részt is vesznek valamilyen formában az eseményen.

Ilyen a nadrág nélküli metrózás napja Londonban - képekben 3

Minden egyes évben rengeteg fotó készül a bátor emberek hadáról, akik fittyet hányva a januári időjárásra, alul csak egy szál boxerben vagy bugyiban utaznak a tömegközlekedési eszközön a brit fővárosban. Na, de röviden…. mi is ez az egész?!

Ilyen a nadrág nélküli metrózás napja Londonban - képekben 4

2002-ben egy Improv Everywhere nevezetű csapat jött elő az alap elgondolással, és azóta a világ számos nagyvárosában elterjedtté vált a “No trousers on the tube day”. Mostanra, a népszerű eseményen résztvevő embereket már több, mint 60 világvárosban lehetett látni Londontól New Yorkon át egészen Pekingig. Nyugalom, aggodalomra semmi ok, nem kell megijedni, nem őrültek meg ezek az emberek, legalábbis a legtöbbjük remélhetőleg nem.

Ilyen a nadrág nélküli metrózás napja Londonban - képekben 5

Mondjuk felmerül a kérdés, hogy miért pont januárban szokott lenni, de hát ne foglalkozzunk az apró részletekkel. Bár akkor lehet, hogy nem csak ezrek, de tízezrek is bátrabban ledobnák a ruháikat egy egész napra a metrón, és valami hihetetlenül vicces jelenséggé alakulna az egész, ami a briteket ismerve simán átterjedne az utcákra és a pubokra is.

Ilyen a nadrág nélküli metrózás napja Londonban - képekben 6

A szervezők elmondása szerint az alsóneműt nem kell levenni (tehát nem Donald kacsázásról van szó), viszont a lábaknak meztelennek kell lenniük. Végezetül a gyakorlat végrehajtása úgy tökéletes, ha mindeközben valamilyen közömbös, átlagos tevékenységet végeznek (pl.: olvasás, beszélgetés, telefonnal szöszmötölés), ezzel jelezve, hogyan viselkednének egy átlagos napon.

Ilyen a nadrág nélküli metrózás napja Londonban - képekben 7

Fontos, és a szervezők mindig ki is hangsúlyozzák, hogy a nadrág nélküli metrózás napjának nem az a célja, hogy a többi metrózót idegesítsék vele. Épp ellenkezőleg, mosolyt akarnak csalni mindenki arcára.

Ilyen a nadrág nélküli metrózás napja Londonban - képekben 8

Az esemény pontos dátumát mindig decemberben szokták közölni a szervezők, így egyelőre nem tudhatjuk, hogy a következő évben mikor lesz pontosan, de arra mérget vehetünk, hogy nem fog elmaradni.

Ilyen a nadrág nélküli metrózás napja Londonban - képekben 9

Ilyen a nadrág nélküli metrózás napja Londonban - képekben 10

Ilyen a nadrág nélküli metrózás napja Londonban - képekben 11

Ilyen a nadrág nélküli metrózás napja Londonban - képekben 12

Ilyen a nadrág nélküli metrózás napja Londonban - képekben 13

Ilyen a nadrág nélküli metrózás napja Londonban - képekben 14

Ilyen a nadrág nélküli metrózás napja Londonban - képekben 15

nadrág nélkül metrózás

Ilyen a nadrág nélküli metrózás napja Londonban - képekben 16

Ilyen a nadrág nélküli metrózás napja Londonban - képekben 17

Ilyen a nadrág nélküli metrózás napja Londonban - képekben 18

Hát, akkor mindenkinek szép napot, reméljük sikerült kicsit feldobni a napot!    Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után