HUFO - a magyar minőségi élelmiszerek Nagy-Britanniában 1

Nagy-Britannia területén egyre több helyen lehet találkozni magyar élelmiszerekkel. Ebben semmi meglepő nincs, hiszen egyre több magyar érkezik a szigetországba szerencsét próbálni, így értelemszerűen növekszik az igény is a magyar élelmiszerek iránt. Az utóbbi időben azonban egyre többször találkozhatunk a hufo logóval ellátott üzletekkel, termékekkel.

cikk2

Mi az a hufo

A hufo (jelentése: hungarian food) egy olyan márka, gyűjtőnév, melynek lényege, hogy a Magyarországtól távol, főképp Angliában élő magyar lakossághoz eljuttassa a jól megszokott hazai élelmiszereket, ízeket. Ezeket a ’hufo-s termékeket’ az ún. ’hufo pontokban’ lehet megtalálni.

hufologo

Ez azok számára jó hír, akik Angliában is fogyasztanak, vagy fogyasztanának magyar élelmiszert, tehát jóformán mindenkinek. Mindössze annyit kell tennünk, hogy a térképen megkeressük a hozzánk legközelebbi „hufo pontot”, és ott olyan árakon tudunk a hazai termékekből válogatni, hogy a szemünk sem fog kiugrani a helyéből az árak láttán.

 

hufo pontok

A hufo pont az olyan off-licence boltok elnevezése, melyben lehetőséged van hufo logóval (hufo madár) ellátott magyar élelmiszerekhez hozzájutni. Ez a logó a garancia arra, hogy a jól ismert minőségi magyar termékek közvetlenül a hazai gyártóktól származnak, ezáltal a megszokott otthoni ízek alacsony árral is párosulnak.

hufo pontok

A hufo pontokat egy térképen lehet megtalálni. Londonban és az ország más területein is már most elég sok van, és egyre több található belőlük.

A hufo pontok egyszerűen megtalálhatóak a hufo honlapján elhelyezett térképen (http://hufo.co.uk/), valamint könnyen felismerhetőek a boltok kirakatára felhelyezett hufo plakátokról.

Magát a térképet itt találjuk: http://hufo.co.uk/map .

Jelenleg Nagy-Britanniában több, mint 200 boltban találhatók meg a magyar termékek.

 

Termékpaletta

A hufo honlapját átlapozgatva főleg élelmiszereket (tejtermék, hús, konzerv, tészta, fűszerek) és üdítőket találunk a kínálatban. Csak, hogy egy párat említsünk: Medve sajt, Túró Rudi, Tolle tejföl, Gyulai kolbászok, Márka üdítők, SIÓ és EKO gyümölcslevek, Priváthús termékei, Lacikonyha fűszerek, Gyermelyi tészta, savanyúság, és még sorolhatnánk.

vinyla3a3

 

Jövőkép

„Küldetésünk, hogy az Angliában élő magyar, illetve a más nyelvezetű, de a magyar élelmiszert és egyéb termékeket ismerő, és szerető lakosságot oly módon szolgáljuk ki, hogy az általunk képviselt termékek a legmagasabb minőségi szinten legyenek, a lehető legközelebb a vásárlóhoz, továbbá elérhető, a hazaihoz közeli árakon.” – olvashatjuk a csapat facebook oldalán.

montazs

Összességében egy nagyszerű gondolat megvalósításán dolgozó vállalkozást ismerhetünk meg a hufo márkanév mögött, akik keményen dolgoznak azon, hogy a szülőhazánktól távol is megkaphassuk azokat az ízeket és illatokat, amik néha azért mindenkinek hiányoznak.

Hufo – Brings taste into your life

 

A hufo elérhetőségei:

honlap: http://hufo.co.uk

facebook: http://facebook.com/hufoUK

e-mail: info@hufo.co.uk

[efb_likebox fanpage_url=”https://www.facebook.com/hunglia.magyarok” fb_appid=”” box_width=”500″ box_height=”” colorscheme=”light” show_faces=”1″ show_header=”0″ show_stream=”0″ show_border=”1″ ]

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után