Holttest zuhant ki egy repülőből és csapódott egy londoni kertbe egy épp napozó srác mellett 1

Egy épp a napon sütkérező fiatal srácnak hatalmas mázlija volt, amikor közvetlenül mellette csapódott a kertjükbe egy holttest, ami minden bizonnyal egy felette elhaladó repülőből esett ki.

A lakókat, és a szomszédokat valósággal sokkolta az eset. A holttest minden bizonnyal egy potyautas lehetett, aki a gépre titokban felmászva próbált meg a repülővel eljutni a szigetország területére. John Baldock szoftvermérnök épp Claphamben volt és a kertjében napozott, amikor a férfi teste alig egy méterre rázuhant a gyepre, miután kiesett a Kenya Airways egyik járatából.

Holttest zuhant ki egy repülőből és csapódott egy londoni kertbe egy épp napozó srác mellett 3

Az egyik szomszéd arról számolt be, hogy Mr Baldock remegett az ijedtségtől az incidens után, és a hírek szerint el is hagyta a házat, amiben egyébként csak egy szobát bérelt, és jelenleg Devonban van a szüleinél, és próbálja kiheverni a történteket.

„John éppen a hátsó kertben napozott. Egyszer csak egy rettentő hangos robbanásszerű hangot hallottam. Olyan volt, mintha összedőlt volna a ház. A férjem volt az aki meglátta ezt követően a holttestet a kertben. John kijött a ház elé és egész testében reszketett, szegény beszélni is alig tudott. Elment a házból és az incidens óta még vissza se jött.” – mesélte a szomszéd hölgy.

Holttest zuhant ki egy repülőből és csapódott egy londoni kertbe egy épp napozó srác mellett 4

Az ütközés ereje krátert hagyott a gyepen, és a járda egy részét is ripityára zúzta. A szomszéd azt mondta, hogy Baldock úr, aki húszas éveiben jár, nemrég költözött a 2,3 millió fontos házban az egyik szobába, amelyet Bob Renwick barátjától bérelt. Ő emellett dolgozott is Renwick úr Plexi nevű szoftvergyártó cégénél, Bermondsey-ban.

Egy másik szomszéd azt nyilatkozta, hogy „kész csoda” volt, hogy senki mást nem zúzott halálra, amikor a potyautas teste 3 500 lábról a kertbe zuhant vasárnap, kb. délután fél négy magasságában, durván kilenc órával azután, hogy a gép felszállt Nairobiból.

Holttest zuhant ki egy repülőből és csapódott egy londoni kertbe egy épp napozó srác mellett 5

Azt egyelőre nem lehet teljes bizonyossággal tudni, hogy a férfi halott volt-e már, amikor kizuhant a gépből. Az biztos, viszont, hogy a futóművek számára kialakított kis térben a hőmérséklet út közben néha -60C-ig is lehűlhet, és emellett az oxigén is igen kevés 10 ezer méter magasságban. A rendőrség elmondása szerint egy táskát, némi vizet és ételt is találtak a repülőgép azon részének átkutatása során. A holttest azonosítása folyamatban van, de egyelőre nem tudni, hogy ki lehetett a pórul járt potyautas.     Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után