Azok az emberek, akik egy picit is konyítanak az okostelefonokhoz, az apple pay mobil applikáció segítségével a következő hétfőn egész nap ingyen utazhatnak a brit fővárosban.

APPLEPAY

Minden olyan Mastercard-dal fizető személy, aki Apple pay szolgáltatáson keresztül fizet az utazásért Londonban következő hétfőn, azaz február 29-én, annak az összes tömegközlekedési eszközre költött díjat visszautalják, ami azon a napon keletkezett.

A promóció nem csak a most következő hétfőre vonatkozik, hanem az utána lévő két hétfőre is. Ezek a március 7-i és 14-i napok lesznek.

Az iPhone telefonokkal és Apple Watch karórával rendelkezők tehát örülhetnek, ugyanis újra élvezhetik egy pár hétig az „ingyen utazós hétfő” előnyeit a két világméretű cég összefogásának köszönhetően.

A pontos részleteket itt találjátok, ha érdekel. A kedves utasok, akik igénybe veszik a szolgáltatást egészen £28.10 költségig teljes visszatérítést fognak kapni. Az idő intervallum pedig hajnal 4:30 és másnap hajnal 1 óra közöttre szól, tehát a 3 hétfőn ez idő alatt elbuszozott, vagy épp metrózott összegeket kapjuk vissza. Az egyetlen dolog, amire nem vonatkozik a promóció az a Thames Clipper igénybe vétele.

A 2015-ös év végén már volt egy hasonló akció, ami szintén nagyon sikeres volt. Az apple pay szolgáltatást egyébként Londonban tavaly nyáron mutatták be. Egy dologra kell odafigyelni, ha a telefonunkkal fizetünk, méghozzá arra, hogy a mobilunk ne merüljön le utazás közben, ugyanis akkor nincs mivel kijutnunk az állomásról, és maximum utazási költséget számolnak fel.

Mostanra Londonban az utazások 25%-áért contactless card-dal vagy apple pay szolgáltatással fizetnek az emberek. Aki esetleg nem tudná, ez annyit tesz, hogy akár csak az oyster kártyánkat, a bankkártyánkat is elég most már odatartani (ha a contactless funkció már benne van), vagy a mobilunkat a kapuknál a kis sárga kör alakú felülethez.       Forrás: http://www.standard.co.uk

[fblike]

Ugrás a HuNglia főoldalára