Helyenként 20 cm hó is eshet, és itt van, Nagy-Britannia mely részein lesz havazás csütörtökön és pénteken 1

A Met Office sárga időjárási figyelmeztetést adott ki, mivel ezen a héten akár 20 cm-es hó is eshet az Egyesült Királyságban egyes régiókban.

Helyenként 20 cm hó is eshet, és itt van, Nagy-Britannia mely részein lesz havazás csütörtökön és pénteken 3

Helyenként heves havazások okozhatnak fennakadásokat a hét vége felé, és a magasabban fekvő területeken akár 20 cm-es hó is összegyűlhet a Met Office legfrissebb előrejelzése szerint. A hőmérséklet a hét előrehaladtával esni fog, és sárga színű hó miatti riasztást adtak ki Wales nagy részére, valamint Anglia északi és középső részére is – közölte a meteorológiai intézet.

“Csütörtökön az eső, havas eső és egyre több helyen egyre nagyobb hóesés sávja észak felé tolódik, és az alacsonyabb területeken 2 cm, 200 méter felett 2-5 cm, 400 méter felett pedig akár 10-20 cm is eshet.”

A figyelmeztetés East Midlands, Kelet-Anglia, Északkelet-Anglia, Északnyugat-Anglia, Wales, West Midlands, valamint Yorkshire & Humber területeket érinti. Mindez annak köszönhető, hogy a megváltozó időjárási körülmények hideg levegőt hoznak észak felől, míg az enyhe levegő délről áramlik be folyamatosan, ezzel megfelelő feltételeket teremtve a fagynak és a hónak.

Az előrejelzések szerint a hét végén további figyelmeztetéseket is kiadhatnak a jég miatt, mivel a hőmérséklet az év ezen időszakában ismert átlag alá süllyed.

Skócia északi részén és Glasgow-ban várhatóan hó és jég okoz fennakadást már szerda reggel, ezeken a területeken délig sárga időjárási figyelmeztetés van érvényben.

Csütörtök hajnali 3 és péntek hajnali 3 között lesz érvényben a sárga időjárási figyelmeztetés havazás miatt East Midlandsben, Kelet-Angliában, Északkelet-Angliában, Északnyugat-Angliában, Walesben, West Midlandsben és Yorkshire & Humberben. Az előrejelzés szerint az egész napos havazás okozhat fennakadásokat, áramkimaradást és utazási késéseket.

A csütörtökre és péntekre vonatkozó hó miatti figyelmeztetés az alábbi területeket érinti:

Csütörtök

Helyenként 20 cm hó is eshet, és itt van, Nagy-Britannia mely részein lesz havazás csütörtökön és pénteken 4

Péntek

Helyenként 20 cm hó is eshet, és itt van, Nagy-Britannia mely részein lesz havazás csütörtökön és pénteken 5

Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után