Hatalmas szórakozóhelyet és rendezvényközpontot csinálnak az egyik legnagyobb IKEA épületéből Angliában, Londonban 1

A Tottenham szívében található, használaton kívüli Ikea „új életet kezd”, ugyanis a tervek szerint a hatalmas raktárépületet egy csúcsmodern szuperklubbá alakítják.

Hatalmas szórakozóhelyet és rendezvényközpontot csinálnak az egyik legnagyobb IKEA épületéből Angliában, Londonban 3

A Drumsheds elnevezésű, 56 000 négyzetméteres helyszín „gondosan összeállított zenei, művészeti, kulturális és közösségi programnak” ad majd otthont, beleértve hatalmas bulikat, divatbemutatókat, és még sok mást. A maximum 15 000 fős befogadóképességgel büszkélkedő Drumsheds a tervek szerint a főváros egyik legnagyobb beltéri helyszíne lesz, megelőzve a 10 250 férőhelyes Alexandra Palace-t és a 12 500 férőhelyes Wembley Arénát.

A projekt a Broadwick Live tulajdonosainak legújabb fejlesztése, akik számos más nagyszabású helyszínt üzemeltetnek, köztük a londoni The Beams éjszakai klubot, a manchesteri Mayfield Depotot és a korábbi szuperklubot, a Printworks-t, amelyet az év elején bezártak. A Printworks nemrégiben bezárt az épület átépítése miatt, bár a Broadwick 2026-ban újra meg kívánja nyitni a helyet.

Testvérhelyszínéhez hasonlóan a Drumsheds is a Printworks posztindusztriális hangulatát kívánja majd megidézni, amelyben nyomdagépeket és egyéb infrastruktúrát is érintetlenül hagytak. A Broadwick szerint a vendégek láthatják majd a régi liftaknákat, rakodótereket, terebélyes padlókat és gépeket, amint áthaladnak a lenyűgöző hatalmas téren.

Hatalmas szórakozóhelyet és rendezvényközpontot csinálnak az egyik legnagyobb IKEA épületéből Angliában, Londonban 4

A Drumsheds újrakonfigurálható lesz, a cég szerint „formálható, hibrid területekkel, amelyeket többféle célra felhasználhatnak majd”. 2019-ben rövid időre megnyílt egy másik hely, ugyanazon a néven, de a Covid-19 járvány kitörése miatt kénytelen volt bezárni.

Simeon Aldred, a Broadwick stratégiai igazgatója a következőket mondta: „Azt akarjuk, hogy a Drumsheds, mint minden általunk létrehozott rendezvényhelyszín, a „kulturális gravitáció” új központjai legyenek, amelyek az emberi kapcsolatok alapját adják, amelyre az emberek most jobban vágynak, mint valaha.

Az Ikea 2005-ben nyitott meg az észak-londoni telephelyen, ami akkora izgalmat váltott ki a környéken lakók körében, hogy a nyitás napján lázadás tört ki, aminek következtében hat ember került kórházba.

Végül 17 év után, 2022 márciusában zárt be, és a svéd óriáscég az online vásárlások által vezérelt „megváltozott vásárlási szokásokat” jelölte meg bezárásának okaként. A cég új üzlet megnyitására készül London központjában, az Oxford Streeten, amely korábban a Topshop legnagyobb üzletének a helye volt.    Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után