A rendőrség futballpálya méretű marihuána ültetvényre bukkant Kingston upon Thames területén.

cannabis-plants

A kingstoni rendőrség által készített képeken az látható, hogy a mintegy 150 tő marihuánát a helyi természetes vegetáció közé ültették, és ott termesztették. A tövek átlagosan 1,5 m magasak, de némelyik nagyobbra nőtt, mint a képen látható rendőrnő.

Sarah Henderson rendőrtiszt szerint az ültetvény területe úgy nézett ki, mint egy futballpálya méretű karácsonyfa erdő, még egy kis kilátó is volt rajta. Bárkik voltak is a „kertészek”, igen rejtett helyet választottak. Az egyetlen lehetőség az odajutáshoz 20 perc gyalog túra egy ugaron keresztül. Mindazonáltal az összes idejük, fáradtságuk, és kertészeti rutinjuk díjazás nélkül marad, mivel a rendőrség az egészet kiírtja.

_85748446_v310-15cannabisforest2

“A terület, amelyen a növényeket termesztették, kb. akkora volt mint egy futballpálya. A kannabisz ültetvény kicsit messzebbről úgy nézett ki, mint ha kis fenyőfákkal lett volna teleültetve, ráadásul még egy őrposzt is volt a terület egyik szélén.” – mesélte Sarah Henderson, helyi rendőrnő.

image

A rendőrséget csütörtökön telefonon riasztották az ültetvényhez. Egy lakossági bejelentőnek tűntek fel a burjánzó növények a használaton kívüli magánterületen a Lower Marsh Lane-en, nem túl messze egy egyetemi kollégiumtól, egy fitnesz teremtől és a Berryland vasútállomástól. A rendőrség biztosította a helyszínt, nehogy valaki betakarítsa és értékesítse a termést. A tettesek kézre kerítése érdekében folyik a nyomozás.

Ha tetszett a cikk, itt Like-old oldalunkat:

[efb_likebox fanpage_url=”https://www.facebook.com/hunglia.magyarok” fb_appid=”” box_width=”500″ box_height=”200″ colorscheme=”light” show_faces=”1″ show_header=”0″ show_stream=”0″ show_border=”1″][email-subscribers namefield=”NO” desc=”Hírlevelünkhöz email címed megadásával csatlakozhatsz” group=”Public”]

Forrás: Guardian