Hatalmas felfordulás a Heathrow repülőtéren, miután egy repülőgép nekiütközött egy másiknak 1

Két utasszállító repülőgép egymásnak ment a Heathrow repülőtéren a döbbent utasok százai szeme láttára.

Hatalmas felfordulás a Heathrow repülőtéren, miután egy repülőgép nekiütközött egy másiknak 3

A Virgin Atlantic egyik Boeing 787-es repülőgépe véletlenül nekiment a British Airways Airbus A350-esének, miközben a reptér egyik terminálja közelében épp vontatták. Mindkét repülőgépben kisebb károk keletkeztek, azonban az eset még így is igen nagy felfordulást okozott.

A Virgin Atlantic szóvivője ezt mondta: „Tisztában vagyunk vele, hogy az egyik üres repülőgépünk szárnyvége hozzáért egy másik repülőgéphez, miközben épp elvontatták a London Heathrow 3-as termináljáról.”

„Mindig ügyfeleink és személyzetünk biztonsága a legfontosabb számunkra. Megerősíthetjük, hogy ez idő alatt egyetlen utas sem tartózkodott a Virgin Atlantic repülőgépének fedélzetén. Elkezdtük az incidens teljes és alapos kivizsgálását, és mérnöki csapataink karbantartási munkálatokat hajtanak végre a történtek miatt a forgalomból átmenetileg kivont repülőgépeken.”

Hatalmas felfordulás a Heathrow repülőtéren, miután egy repülőgép nekiütközött egy másiknak 4

Megerősítették azt is a történtek kapcsán, hogy a járat éppen befejezte a repülést, és a szóban forgó repülőgépet épp a repülőtérnek egy másik részére vontatták volna át, amikor az ütközés történt. A repülési menetrendekben állítólag nem alakult ki komolyabb fennakadás a történtek miatt.

Hatalmas felfordulás a Heathrow repülőtéren, miután egy repülőgép nekiütközött egy másiknak 5

Egy X felhasználó, Alex Whittles ezt írta: „Épp szemtanúja voltam egy repülőgép-szerencsétlenségnek a Heathrow-n! Egy Virgin Atlantic Boeing 787-est épp vontattak, és a szárnya nekiütközött egy BA A350-nek.”

A British Airways járatának utasai az eredeti tervek szerint 12:40-kor indultak volna a ghánai Accrába. A British Airways közölte, hogy így egy másik repülőgépet bocsátott rendelkezésükre, amelynek indulását 18:00-ra ütemezték át.  Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után