Fényes nappal, a nyílt utcán késeltek halálra egy fiatal nőt Angliában – a gyilkos még szökésben 1

Még mindig szabadlábon és szökésben van az a gyilkos, aki fényes nappal a döbbent járókelők szeme láttára halálra késelt egy fiatal nőt egy angliai város forgalmas központjában.

Fényes nappal, a nyílt utcán késeltek halálra egy fiatal nőt Angliában – a gyilkos még szökésben 3

A rendőrség továbbra is próbálja megtalálni és letartóztatni a gyilkosságot elkövető férfit, miután több szemtanú is azt nyilatkozta, hogy futva menekült el a támadás után a helyszínről Bradfordban. A Westgate és a Drewton Road találkozásánál tegnap 15 óra 21 perckor történt incidens után gyilkossági ügyben nyomozás indult.

A nő még életben volt amikor a mentősök megérkeztek a helyszínre és azonnal kórházba szállították, de sajnos kicsivel később az orvosok minden erőfeszítése ellenére belehalt a sérüléseibe. Hivatalosan még nem azonosították, de a rendőrség állítása szerint 27 éves volt.

Fényes nappal, a nyílt utcán késeltek halálra egy fiatal nőt Angliában – a gyilkos még szökésben 4

A családját már értesítették a történtekről, és a családtagokat most speciálisan kiképzett szakemberek támogatják. Stacey Atkinson nyomozó főfelügyelő (DCI) „sokkoló incidensnek nevezte ezt a késelést, amely fényes nappal történt” ráadásul a nyílt utcán.

Elmondta azt is, hogy a nyugat-yorkshire-i város azon környéke abban a napszakban igen forgalmas volt, és azt is elmondta, hogy a rendőrség úgy tudja, a támadásnak „számos ember a szemtanúja volt”.

Atkinson a következőket mondta: „Egy fiatal nő vesztette életét a lehető legszörnyűbb körülmények között, és emiatt most kiterjedt vizsgálatokat folytatunk az elkövető felkutatása és letartóztatása érdekében. Megértjük, hogy ez az incidens teljesen érthető módon aggodalomra ad okot a helyi lakosság tagjai számára, de szeretném megnyugtatni az embereket, hogy fáradhatatlanul dolgozunk ennek a szörnyű bűncselekménynek a kivizsgálásán és a felelős személy bíróság elé állításán.”

Fényes nappal, a nyílt utcán késeltek halálra egy fiatal nőt Angliában – a gyilkos még szökésben 5

„Arra kérünk mindenkit, hogy ebben segítsenek nekünk, és aki a környéken tartózkodott, vagy akinek dashcam felvétele van a történtekről, vagy látott vagy hallott bármit, bármilyen apróságnak is tűnik, az jelentkezzen. A helyszín környéke továbbra is lezárva marad, és néhány útlezárás is érvényben lesz még egy ideig. Köszönöm a lakosság türelmét és megértését, amíg a helyszínelés és a vizsgálatok további fennakadásokat okoznak.” Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után