Hatalmas adag milkshake-et vágott az ismert brit politikus arcába egy dögös OnlyFans modell 1

Nemrégiben kiderült, hogy az a fiatal nő, aki egy jó nagy adag milkshake-et dobott Nigel Farage arcába egy Wetherspoons előtt Clactonban, Essexben, az OnlyFans egyik „modellje”.

Hatalmas adag milkshake-et vágott az ismert brit politikus arcába egy dögös OnlyFans modell 2

Az interneten hatalmas sebességgel terjedő felvételen egy nő látható, amint egy McDonald’s-os banános milkshake-nek tűnő turmixot hajít a Reform UK új vezetőjének arcába, röviddel választási kampánya elindítása után. Nem éppen ideális kezdése ez a politikus és a reality-tévésztár választási kampányának.

Gyakorlatilag pillanatokkal azután, hogy kilépett a Moon and Starfish kocsmából, a tengerparti városban, ahol most indul az általános választásokon, már meg is kapta „a magáét”.

Hatalmas adag milkshake-et vágott az ismert brit politikus arcába egy dögös OnlyFans modell 3

A helyszínen elfogtak egy 25 éves clactoni nőt, akit testi sértés és szándékos károkozás gyanújával letartóztattak. A nőt a MailOnline és a The Sun Victoria Thomas-Bowenként (25) azonosította. Thomas-Bowen bátyja, Paul azt mondta a MailOnline-nak, hogy neki ehhez az egészhez semmi köze, és szégyelli, hogy a húga ilyen vállalhatatlan módon viselkedett.

Hatalmas adag milkshake-et vágott az ismert brit politikus arcába egy dögös OnlyFans modell 4

A Facebookon Thomas-Bowen a Munkáspártot támogatta, azon belül is legfőképp Jeremy Corbynt, az ellenzéki párt korábbi vezetőjét. A fiatal nő egyébiránt anyja Grey’s-i házából az OnlyFans oldalára rak fel tartalmakat – számolt be a MailOnline.

Thomas-Bowen a BBC-nek nyilatkozva ezt mondta Farage-ről: „Nem szimpatikus. Semmit sem képvisel, amiben én, és az itt élők hiszünk. Nem képvisel minket, nem innen származik.”

Hatalmas adag milkshake-et vágott az ismert brit politikus arcába egy dögös OnlyFans modell 5

A fiatal nőt kihallgatás céljából őrizetbe vették. Az öltönyt viselő, 60 éves politikust teljesen eláztatta a sárga tejes ital, miután Thomas-Bowen közvetlen közelről telibe találta vele. De nem csak ő, hanem a mögötte állók is kaptak belőle bőven.

Az incidens néhány másodperc alatt véget ért. Mindez azután történt, hogy Farage bejelentette, hogy indul a július 4-i választásokon, és Richard Tice távozása után ő veszi át a Reform UK vezetői posztját.

Hatalmas adag milkshake-et vágott az ismert brit politikus arcába egy dögös OnlyFans modell 6

Farage azzal vádolta meg a torykat a mai első kampánygyűlésén, hogy a Brexit kapcsán „elárulták” a szavazókat, és arra buzdította a választókat, hogy juttassák be a parlamentbe, hogy „töménytelen mennyiségű kellemetlenséget” okozhasson a konzervatívoknak.

Nem az első eset azonban, hogy vele ez megtörténik. Farage-t 2019-ben a Newcastle-i kampány során már egyszer megdobták egy milkshake-kel. A támadót akkor arra kötelezték, hogy fizesse ki az öltöny kitisztításának költségeit, miután bűnösnek vallotta magát szándékos károkozás vádjában.      Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után