Több tanulóval is lefeküdt egy tanárnő Angliában, és az egyiktől teherbe is esett 1

Felfedték azokat az SMS-eket, amelyeket egy tanárnő küldött, akit azzal vádolnak, hogy lefeküdt két diákjával is, és az egyiktől teherbe is esett. A 30 éves Rebecca Joynes üzeneteiből kiderül, hogy a matematikatanár azt mondta egy fiúnak, hogy jöjjön át hozzá, és azt is mondta neki, hogy „most csak te”, amikor azzal viccelődött, hogy egy másik diák is csatlakozhatna hozzájuk, amikor találkoznak.

Több tanulóval is lefeküdt egy tanárnő Angliában, és az egyiktől teherbe is esett 3

Joynes, akinek a tárgyalása jelenleg is zajlik, miután feltételesen szabadon engedték, törölte az üzeneteket, miután a gyári beállításokat állította vissza a telefonján, de a rendőrség visszakereste azokat, miután kapcsolatba léptek a szolgáltatóval. Az első iskolás fiú azt állítja, Joynes elvitte őt a Trafford Centerben lévő Selfridges-be, és vett neki egy övet 345 fontért, majd hazavitte a lakásába.

Az ügyészek azt állítják, hogy a pár aznap este kétszer is szexelt, miután a tinédzser hazudott az anyjának, hogy egy barátjánál alszik. Miután másodszor is védekezés nélkül szeretkeztek, állítólag azt mondta a tanárának: „Remélem, nem leszel terhes.”

Az iskolás korábban azt mondta a rendőrségnek, hogy „az én helyemben bárki” beleegyezett volna, hogy visszamenjen „a csinos” matektanáruk lakására lefeküdni vele. A nő volt tanítványa tagadta, hogy azért vitte volna bíróság elé az ügyet, mert Joynes visszautasította. A védőügyvéd Katy Appleton megkérdezte a tinédzsertől: „Aggódtál-e, mit szólnának a barátaid, ha megtudnák, hogy visszautasított?”

„Nem” – válaszolta a fiú.

Appleton megkérdezte a fiút, hogy „szégyellte-e” és „dühösnek” érzi-e magát, hogy Joynes „elutasította”, de azt felelte, hogy nem. Ezután megkérdezte, hogy népszerűbbnek érzi-e magát, vagy „megnőtt-e” társadalmi státusza a közte és Joynes között történtek következtében, amire szintén „nem”-et válaszolt. Ms Appleton további kihallgatása során a fiú beismerte, hogy azért ment Joynes-lakásba, mert „azt akarta, hogy valami szexuális jellegű dolog történjen köztük”.

Ms Appleton azt állítja, Joynes „vonakodva” megengedte a fiúnak, hogy maradjon éjszakára, ha a kanapén alszik. Azt állította, hogy Joynes nem folytatott szexuális tevékenységet a fiúval, akit hazugsággal vádolt.

A fiú egyik barátja kezdetben falazott neki, hogy nála aludt. Később azonban aggódni kezdett, és megkérte az anyját, hogy vigye el, hogy elhozzák a fiút Joynes lakásából. A rendőrség az ügyben nyomozást indított, majd Joynes-t a fiú miatt vád alá helyezték, és az iskolája felfüggesztette.

Több tanulóval is lefeküdt egy tanárnő Angliában, és az egyiktől teherbe is esett 4

A bíróság feltételesen szabadlábra helyezte, azzal a feltétellel, hogy nem érintkezhet 18 év alatti gyermekkel – később kiderült, hogy rövidesen hosszú távú kapcsolatot kezdett egy második gyerekkel, és teherbe is esett tőle. Joynes állítólag legalább 30-szor szexelt a 16 éves fiúval a lakásában, miután elkezdtek üzengetni egymásnak a Snapchaten. A kezdeti üzenetek nem szexuális jellegűek voltak, de a nő hamarosan kacér lett, és képeket kezdett el küldözgetni neki magáról.

Végül találkoztak és Joynes meghívta a salfordi lakásába.

„Elmentem hozzá, és először elég kínos volt, én pedig ideges voltam, mert találkoztam valakivel, aki kétszer annyi idős volt, mint én, és évek óta ismerem” – mondta.

Azt mondta, amikor megérkezett a lakásba, megkérdezte Joynest: “Nem kapok egy puszit sem?”

Aztán csókolóztak, de Joynes azt mondta neki, hogy nem tudja, szabad-e ezt nekik de folytatták a csókolózást, majd a hálószobájába mentek és szexeltek. Elmondása szerint ez volt az első alkalom, de legalább 30-szor szexeltek „számos különböző helyen”.

A fiú azt mondta, tisztában volt vele, hogy Joynes-t letartóztatták és szabadlábra helyezték az osztályban mellette ülő másik fiúval kapcsolatos vádak miatt. Joynes tagadja az ellene felhozott vádakat…     Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után