Hasznos tudnivaló angliai magyar vállalkozóknak és ingatlanokkal foglalkozóknak 1
Construction Worker

Egy ingatlan teljes átalakítása, általában jelentős forrás bevonást igényel – de ez még nem jelenti azt, hogy le kell mondanunk a bőséges profitról. A megfelelő finanszírozással, a legtöbbet hozhatja ki a projektjéből. Ha ez a téma nem érint, itt egy másik hasznos cikk minden angliai magyarnak, akinek cége van, vagy vállalkozni szeretne, de nincs elég pénze.

Egy tapasztalt dorseti építési vállalkozó figyelmébe került egy évek óta üresen álló ingatlan. Az épület állapota nem tette lehetővé, hogy hagyományos jelzálogkölcsönnel történjen a finanszírozása. Az vállalkozó pénzügyi tanácsadói felismerték, hogy az ingatlan fejlesztési hitel lenne a legalkalmasabb megoldás ebben az esetben. Mivel ezen termék képes támogatni befektetőket, tulajdonosokat és beruházókat is, akik vásárolni szeretnének felújításra szoruló ingatlant, hogy azt kiadják, avagy tovább értékesítsek a felújítás után.

Hasznos tudnivaló angliai magyar vállalkozóknak és ingatlanokkal foglalkozóknak 3

Hogyan működik az ingatlan fejlesztési hitel?

A kihelyezett hitel mértéke függ az ingatlan előre jelzett értekétől (a felújítás után) illetve a kiadásból befolyt jövedelemtől (amennyiben erre lehetőség van). Ezen termék általában két lépcsőben kerül folyósításra. A hitel első része átutalásra kerül az ingatlan megvásárlása előtt (meghatározott százaléka az ingatlan arának) Ennek célja, hogy a projekt elkezdődhessen. A fennmaradó összeg a felújítás végeztével kerül átutalásra az ügyfélnek (ellenőrzés után). Általánosságban az állapítható meg, hogy a hitelintézetek kiadásra vásárolt (felújítandó) lakásokhoz/hazákhoz 75%-os finanszírozást tudnak biztosítani a vállalkozók számára. Ez megközelítőleg 5.5%-os kamattól kezdődhet.

Egy adott, komplikáltabb szituáció vagy nagyobb felújítás, általában magas kockázatot indikál a hitelintézet számára, ezért magasabb kamatot állapítanak meg. Viszont tapasztalt építési vállalkozó révén, képes volt hozni a legtöbb feltételt a hitelintézet igényének megfelelően és így egy kedvezőbb kamatot tudott a hiteltanácsadó kialkudni az ügyfél számára.

A sikeres hitel folyósítás, a Rangewell pénzügyi tanácsadói közbenjárásával ment végbe, melynek eredményeként az ügyfélnek £180,000-ot kapnia a hitelintézettől 6%-os kamatlábon. Az építési vállalkozónak rendelkezésére állt £60,000 készpénz az önerőhöz és az első hitel folyósítási részlettel kepés volt tulajdonba venni az ingatlant valamint elkezdeni a felújítást. A vállalkozó megtudta oldani a munka legnagyobb részét a saját szakembereivel, illetve megvásárolni az alapanyagokat és befejezni a felújítást, hogy lehívhassa a második hitel részletet. Speciálisan az ilyen konstrukciókhoz alkalmazkodva, az ügyfélnek nem kellett foglalkozni a részletfizetéssel, mivel egy összegben a futamidő végén fizette vissza a hitelt.

Hogyan tud segíteni a Rangewell?

Hasznos tudnivaló angliai magyar vállalkozóknak és ingatlanokkal foglalkozóknak 4

Mi átfogjuk az egész hitelpiaci kínálatot, így képesek vagyunk ajánlatot szerezni többek között: fedezet nélküli hitelre, eszköz hitelre, vállalati jelzáloghitelre – hogy csak néhányat említsek. Mi azért dolgozunk, hogy a legtöbbet hozzuk ki az ügyfél üzleti tervéből. A mi szakértelmünk segít megtalálni a legalkalmasabb típusú hitelterméket, amelyre szüksége van. Továbbá a kapcsolati tőkénk az egyedülálló online rendszerünkkel kombinálva a legköltséghatékonyabb megoldást tudjuk az Ön tárgyalóasztalára letenni

Szolgáltatásunk független, gyors és teljesen ingyenes ügyfeleink számára.

Önnek is szükségé lenne a projekt finanszírozásához hasonló jellegű hitelre? Bizalommal hívja a Rangewell magyar nyelvű munkatársát a 0203 966 6085 – os számon vagy emailen laszlo.zsak@rangewell.com.

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után