Halálra verte újszülött kisfiát egy férfi Angliában, mert nem tudta elfogadni saját szexualitását 1

Egy apuka halálra verte 3 hetes kisfiát, miközben azt üvöltözte „Allahu Akbar”, miután nem tudott megbékélni saját szexualitásával – hangzott el a bírósági tárgyaláson nemrégiben. A 30 éves Kadees Mohammed végzetes sérüléseket okozott az alig háromhetes Mohammed Ibrahimnak a saját otthonában a birminghami Moseleyben egy dühkitörése alkalmával.

Halálra verte újszülött kisfiát egy férfi Angliában, mert nem tudta elfogadni saját szexualitását 3

A bíróságon elhangzottak szerint a gyermek végzetes koponyatörést szenvedett, amikor a fejét összeroppantották majd a teraszos ingatlan falához vágták. Mohammed felesége elmondása szerint arra ébredt, hogy a férje a fiuk fölött térdelve azt kiabálja, hogy „Allahu Akbar – Isten hatalmas.

A kétgyerekes apuka ezután vasalóval támadt rá az élettársára, aki közben megpróbált beavatkozni, hogy megmentse a gyermeket, és súlyos sérüléseket okozott neki is – közölték az esküdtekkel. A mentők, miután kiérkeztek a Dovey Road-i címre, a babát kórházba szállították, de sajnos nem sokkal később belehalt a sérüléseibe.

Amikor a rendőrök letartóztatták Mohammedet, megtalálták a Grindr társkereső alkalmazást a mobiltelefonján, amely egyértelmű bizonyítékokat szolgáltatott arra, hogy „a férfi saját szexualitásának elfogadásával küszködik”. Más családtagjainak korábban beszámolt arról, hogy „veszélyes és ártó gondolatai” vannak.

Harpreet Sandhu ügyész ezt mondta: „Tavaly október 18-án a hajnali órákban a vádlott megölte akkor háromhetes fiát, Mohammed Ibrahimot. Miközben brutálisan bántalmazta a csecsemőt, a vádlott felesége megpróbálta megállítani a vádlottat. A vádlott erre egy vasalóval támadt rá, amivel igazán súlyos sérülést okozott neki. A vádlott édesanyja is megpróbálta megállítani a vádlottat, és a vasalóval őt is megtámadta.”

A bíróságon az is kiderült, hogy Ibrahimot egy orvos is megnézte október 9-én, aki úgy találta, hogy a baba ápolt, és nem volt semmi, ami aggodalomra adott volna okot.

Sandhu úr azonban hozzátette: „Ibrahim születése előtt azonban, különösen július és augusztus között, a vádlott aggasztó módon kezdett viselkedni. Az járt a fejében, hogy esetleg ADHD-ban szenved. Ibrahim születése körül pedig a vádlott azt állította, hogy nehezen alszik.”

Halálra verte újszülött kisfiát egy férfi Angliában, mert nem tudta elfogadni saját szexualitását 4

A halálos támadás előtti napon Mohammed korán ébredt, elment a mecsetbe, és amikor visszatért, többször megmosta a kezét, mondván, hogy „nem volt tiszta”. Mohammed elmondta a családjának, hogy „olyan gondolatai vannak, amelyeket nem tud kontrollálni, és olyan előérzete van, hogy a gondolatai meg fognak valósulni”.

Sandhu úr azt mondta, hogy a vádlott „azt hitte, hogy jeleket kap Istentől, és ő a próféta”. A családja annyira aggódott, hogy kihívták a mentőket. Mohammed beleegyezett, hogy nővére és sógora elmenjen vele a sürgősségire, de némi várakozás után éjfél körül visszatértek a családi házba.

Hajnali háromkor a vádlott felesége, Mehwish Mubashir arra ébredt, hogy kisfia, Ibrahim a földön hever, a vádlott pedig fölötte térdel. Az Allahu Akhbar szavakat ismételgette. Ez annyit tesz, hogy Isten hatalmas. Ezt hangosan ismételgette. Közben fogta a gyermeket. Ibrahim akkora már nem mozgott. Valószínű, hogy a vádlott akkorra már súlyos sérüléseket okozott a gyermeknek.

„Felesége megpróbálta megakadályozni, hogy a vádlott megfogja a babát, de a vádlottat nem sikerült megállítania. Volt egy vasaló az anyja szobájában, és azzal ütötte az anya fejét. A vádlott felkapta Ibrahimot, és elkezdte lóbálni. Földhöz vágta majd nekihajította a falnak.”

Sandhu úr elmondta, hogy Mohammed egyik kezével kétszer fejbe ütötte a feleségét a vasalóval, miközben a másikkal a fiát tartotta. A férfi volt, hogy teljes erőből szorítani kezdte a kisbabát. A hatalmas ütések következtében a baba koponyája összetört, ami agysérülést okozott, és ebbe nagyon gyorsan belehalt.

Letartóztatása után a vádlott csak annyit mondott: “Nem hiszem el, hogy megöltem a fiamat.” Mohammed tagadja az ellene felhozott vádakat, és a per folytatódik.     Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után