Halálra szúrtak egy egyetemistát London egyik forgalmas környékén 1

Egy fiatal férfit halálra szúrtak a londoni East Actonben a University of Arts egyetem épülete előtt. A 20-as éveiben járó férfit mellkason döfte a támadója, ráadásul egy rendkívül frekventált helyen, ami szinte mindig tele van fiatalokkal.

northacton0112b

A gyilkosság mindössze néhány méterre történt az egyetemi hall bejáratától, miközben a férfi éppen útban volt vissza a szállására Nyugat-Londonban, csütörtök este 6:30-kor. A szemtanúk szerint, verekedés alakult ki két férfi között, akik dulakodni kezdtek, majd az áldozat egyszer csak a mellkasához kapott, a járdára esett és elájult. Az egészségügyiek 20 percig küzdöttek az életéért a helyszínen, mielőtt a kórházba szállították.

Mire azonban a kórházba értek vele, az állapota már menthetetlen volt, így nem sokkal ksőbb a fiatal srác életét vesztette. Körözést adtak ki a gyilkos ellen, akiről úgy tudják, hogy eldobta a fegyverét és elmenekült.

A hallgatók, akik a North Acton tube állomással szemben lévő Custome Store-ban élnek, elmesélték, hogy sokkos állapotba kerültek a közvetlen közelükben történt haláleset miatt. Az áldozat a szemtanúk elmondása szerint, az 530UAL számú modern háztömbben élt, ahol egyetemisták laknak, akiknek nagyobb része a London College of Fashion-ben tanul, amely Shepherd’s Bushban található.

northacton0112-copy

Az épületet lezárták a kora reggeli órákig és biztonsági őrök figyelték a kapukat, mialatt a rendőrök nyomkereső kutyákkal kutattak odabent. A Consume Store-ban élő kínai származású egyetemi hallgató azt mondta, hogy bár a rendőrök azt mondták nekik, hogy nyugodjanak meg, mégis nagyon rémültek. A szüleinek sem meri elmondani az esetet, mert nem szeretné, ha aggódnának miatta. A Scotland Yard azt mondta, hogy az áldozat családját már értesítették a fiú haláláról.

Sarah Serunjogi, a Hallgatói Tanács képviseletében a következőket tweeteltelte: „Nagy szomorúsággal értesültem arról, hogy egy hallgatót orvul halálra szúrtak az egyetememen ma este 6:30-kor. Részvétem a családjának és a barátainak. Képtelen vagyok most többet hozzáfűzni.”

Egy 27 éves nő, aki a posztgraduális tanulmányait végzi, a következőket mondta: „Szörnyű. A rendőrség nem mond el nekünk semmit, csak annyit, hogy valakit leszúrtak és menjünk haza egy másik úton. Nagyon ijesztő, mert mi, egyetemisták annyian élünk ezen a környéken. Szomorú, hogy valaki egy civakodás miatt veszítette el az életét. Úgy tudni, hogy a fiú a Művészeti Egyetemen tanult. Biztos vagyok benne, hogy ezentúl mindannyian sokkal óvatosabbak leszünk.”

northacton0112a-copy

A Victoria Roadon lévő háztömbben élő egyik tanuló a következőket írta a Tweeteren: „Egy hallgatót, akivel együtt élek, leszúrtak a lakásunk előtt, és most kórházban van, mi pedig be vagyunk zárva a közösségi szobába.”

Egy másik hallgató a következőket osztotta meg: „Éppen az ablakon nézek ki, ahol 11 rendőr autó áll és rendőrök vannak mendenhol. Rendőrkutyákat hoztak be és éppen körbenéznek.”

Az egyik közeli pub vezetője szintén elmondta, hogy a két férfi dulakodott egymással. Aztán a támadó leszúrta a fiút és elmenekült. Az egészségügyiek pedig már hiába próbáltak segíteni rajta.

„Igazából, semmi sem történik itt, ez egy nagyon csendes környék, ezért is annyira megdöbbentő, hogy ez megtörtént. Nagyon szomorú. Nincsenek tekintettel az emberi életre.” — fűzte hozzá.   Forrás: standard  Hirdetőinknek: info@hungliaonline.com

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után