Halálra késelte a szomszédját, majd rágyújtott egy cigire a holttestén egy férfi Angliában 1

Egy férfi halálra késelte szomszédját, majd a testére ült és „rágyújtott egy győzelmi cigarettára” – hangzott el a bíróság színe előtt az incidens kapcsán. Can Arslan egy háromgyerekes apát, Matthew Boormant támadott és gyilkolt meg hideg vérrel, amikor az hazatért a munkából, derült ki nemrég a bíróságon a tanúk elbeszélései alapján.

Halálra késelte a szomszédját, majd rágyújtott egy cigire a holttestén egy férfi Angliában 3

Az ügyészség értesülése szerint az 52 éves Arslan évekig fenyegette és volt hogy bántalmazta is szomszédait, és zaklatással is megvádolták egy héttel a tavaly októberi halálos kimenetelű támadás előtt. A gloucestershire-i Walton Cardiff lakóit azzal is megvádolta, hogy megpróbálták elérni, hogy kilakoltassák őt, és azt mondta a rendőrségnek, hogy maga fogja „elintézni” Mr. Boormant.

Erre a férfi másnap többször is fejen és nyakon szúrta áldozatát. Boorman úr felesége, Sarah végignézte, amint Arslan elsétál a konyhaablak mellett, és azt mondta az esküdteknek, hogy amikor a dulakodás hangjait meghallotta, először azt hitte ököllel üti a férjét. De amikor kiment neki segíteni, látta, hogy kés van nála. „Arslan úgy bánt a férjemmel, mint valami elejtett vaddal; konkrétan ráült, és úgy gyújtott rá egy cigarettára, mintha valami hatalmas csatát nyert volna meg” – mondta.

Halálra késelte a szomszédját, majd rágyújtott egy cigire a holttestén egy férfi Angliában 4

Majd ezt követően, mint aki jól végezte a dolgát, felállt és halálos nyugalommal elsétált a haláltusáját vívó Mr. Boorman mellett. „Kimért volt, nyugodt, és tudta mit csinál. Látszott rajta, hogy élvezi, hogy ő van a figyelem középpontjában.” – mesélte az asszony. Az asszony ezt követően segítségért kezdett kiabálni, amire Arslan felé vágott a késsel egy mély sebet vágva a nő combján.

„A pár legidősebb fia az ablakból végignézte az eseménysort, és azóta nem tudja kitörölni azokat a szörnyű jeleneteket a fejéből.” – mesélte az összetört anyuka.

Arslan ezután behatolt a másik szomszéd Peter Marsden otthonába, és őt is nyolcszor megkéselte. Ezt követően visszament Boormanékhoz, ahol a szomszédok épp próbáltak szívmasszázst adni az első áldozatnak, csak előbb arrébb vitték arra az esetre, ha Arszlan ismét célba venné. Végül az ámokfutó késes támadót a helyik egy csoportja gyűrte le golfütők és egyéb eszközök segítségével.

A támadás egy részéről még kamerafelvétel is előkerült, amin látható, ahogy a férfi megpróbál bejutni az egyik szomszéd házába pillanatokkal azután, hogy halálra szurkálta a másik szomszédját. Az 52 éves Arslan összesen 27-szer szúrta meg Matthew Boorman háromgyermekes apukát a saját háza előtt.

A török ​​származású Arslan tagadja a gyilkosságot. Azt állítja, hogy a támadás idején nem volt önmaga. A tárgyalás folytatódik…   Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után