London teljes légterét LEZÁRTÁK este 19:00-ig rendszerhiba miatt 1

Számítógépes hiba miatt London teljes légterét lezárták és este 7 óráig biztosan nem fogják újra megnyitni. A ma utazók komoly késésekre számíthatnak.

New control tower

A hírt pár perce tették közzé az Eurocontrol weboldalán. Az Egyesült Királyság légi közlekedésének irányítása megerősítette a hírt, miszerint technikai probléma adódott a Swanwick irányítási központban Hampshireben.

London reptereinek helyzete:

Heathrow repterén a járatok késnek, az érkező gépeket pedig átirányítják máshová

Gatwick reptere fogadja az érkező gépeket, de az induló járatok egyelőre ott sem szállhatnak fel

Stansted repterén jelenleg megbeszélés folyik a járatokat illetően

Machester jelentette, hogy az ottani repteret nem érintette a probléma, és fogadni tudja az átirányított járatokat

A közleményben leírták, hogy minden eszközzel azon vannak, hogy a hibát elhárítsák. Az Eurocontrol bejelentése szerint a repülési adatokért felelős szerveren történt meghibásodás. A mérnökök folyamatosan dolgoznak a hiba elhárításán, új információk pedig azonnal elérhetőek lesznek, amint van valami fejlemény.

Forrás: BBC News

[efb_likebox fanpage_url=”https://www.facebook.com/hunglia.magyarok” fb_appid=”” box_width=”500″ box_height=”180″ colorscheme=”light” show_faces=”1″ show_header=”0″ show_stream=”0″ show_border=”1″ ]

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után