Magyar mobilszolgáltatás indul az angliai magyaroknak 1

Az Egyesült Királyságban élő magyarokat megcélozva indít mobilszolgáltatást NordTelekom Mobile néven a Budapesti Értéktőzsdén jegyzett NordTelekom. A pénteken indult szolgáltatás különlegessége, hogy az Angliában élő több százezer magyar mobilja olcsón, vezetékes tarifával érhető el Magyarországról, miközben a hívott félnél nincs költség, ráadásul a helyi angol, valamint nemzetközi hívások percdíja is kedvező. A NordTelekom Mobile kártyájához angol és magyar telefonszám is tartozik, a letölthető applikáció pedig ingyenes beszélgetésre kínál lehetőséget internetes kapcsolat és okostelefon használata esetén.

nordtelekom1_620

Különleges, az Angliában dolgozó magyarok és az itthoni rokonok, ismerősök között keletkező kommunikációs költségeket jelentősen csökkentő mobilszolgáltatással lépett az angol piacra a Budapesti Értéktőzsdén jegyzett NordTelekom. A magyar tulajdonú vállalat SIM kártyájához két telefonszám (egy angol, egy magyar) tartozik, így helyi és nemzetközi hívásokra is versenyképes tarifákkal használható a szolgáltatás. Az egyik legfontosabb előny, hogy itthonról magyar vezetékes tarifával hívható az Angliában tartózkodó rokon, ismerős, míg a hívást fogadó félnek egyáltalán nem kell fizetnie a beszélgetés után. A szolgáltatás része a kétnyelvű ügyfélszolgálat, valamint az a lehetőség, hogy a kinti magyarok az itthoni online tartalmakat is zökkenőmentesen (magyar IP-címről) érhetik el. A SIM kártya és a két telefonszám régi mobil készülékeken, azaz okostelefon nélkül is használható. A SIM kártyát online megrendelés mellett az Egyesült Királyságban folyamatosan bővülő, várhatóan kétszáz, magyar élelmiszereket is árusító boltban is meg lehet vásárolni. Sőt, az Angliába készülők itthon is beszerezhetik a kártyát a NordTelekom irodájában vagy a weboldalon megrendelve. Az egyenleget feltölteni vagy az előfizetést kifizetni Angliában a PayPoint 20 ezer viszonteladói pontból álló hálózatában, illetve a NordTelekom Mobile weboldalán lehetséges.

nordtele

A NordTelekom a szolgáltatás fejlesztése során piackutatást végzett és a csomagot a felmérés eredményeire építve alakította ki. A felmérésből kiderült, hogy a több százezer főre becsült Angliában élő magyarok számára nehézkes és drága a telefonos kommunikáció az itthoniakkal. Magyar telefonjukat vagy kikapcsolva tartják kint, vagy bosszankodnak a magas roaming díjak miatt, angliai készüléküket pedig itthonról csak nagyon drágán lehet elérni. Erre a helyzetre kínál megoldást a NordTelekom Mobile, amelynek segítségével lényegében egy angol és egy magyar tarifájú mobiltelefont is kapunk egyetlen készülékben, miközben a drága roaming díjakat elkerülhetjük. A NordTelekom Mobile pénteken indult szolgáltatása ingyenes internet alapú beszélgetést is kínál: online kapcsolat és okostelefon használata esetén a Reenger applikáció letöltésével ugyanis a felhasználók ingyen hívhatják egymást bárhol a világban.

A NordTelekom Mobile a 7,5 font lebeszélhető indulóegyenleggel rendelkező SIM kártyát és a házhozszállítást (Angliában vagy Magyarországon) most összesen 7 fontért kínálja. Ha elfogy az egyenleg, akkor egyszeri vagy havi rendszeres feltöltést is be lehet állítani a weboldalon. A szolgáltató percdíjai a meghatározó angliai versenytársaké alatt marad (lásd grafikon). A korábban feltöltött egyenlegből további kedvezményes 1-30 napos csomagajánlatok választhatóak, így tovább csökkenthető a hívások költsége, akár 1 pennyre percenként.

A NordTelekom Mobile weboldala: http://www.nordtelekom.co.uk

 image

NordTelekom

A NordTelekom Nyrt. a magyar telekommunikációs piac egyik fontos szereplője, a mobilinternet mellett szélessávú internet szolgáltatással, telefonszolgáltatással, szerver elhelyezéssel is foglalkozik. A saját tulajdonú hálózatán, valamint a Magyar Telekom és Invitel mellett a Vodafone hálózatán is teljes körű internet szolgáltatást kínál. A magyar tulajdonú NordTelekom Nyrt. 2009-ben vezette be részvényeit a Budapesti Értéktőzsdére. A NordTelekom elődjét 1995-ben alapították fiatal amerikai szakemberek. A céget 1999-ben felvásárolta a Telenor és Nextra néven nyújtott szolgáltatásokat. A jelenlegi magyar befektetőcsoport 2006-tól irányítja a vállalatot, amely minden évben nyereséget termelt. A NordTelekom elkötelezett ügyfelei telekommunikációs igényeinek maradéktalan kiszolgálása iránt. A vállalat többször is elnyerte az “Év legjobb internet szolgáltatója” díjat Magyarország egyik legjobban szervezett, legfelkészültebb ügyfélszolgálatával, míg 2014-ben a Business Traveller magazin Business Excellence díját is megkapta.

Forrás: NordTelekom

[efb_likebox fanpage_url=”https://www.facebook.com/hunglia.magyarok” fb_appid=”” box_width=”500″ box_height=”180″ colorscheme=”light” show_faces=”1″ show_header=”0″ show_stream=”0″ show_border=”1″ ]

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után