koronavírus boris johnson

Nemrég hozták nyilvánosságra, hogy a brit miniszterelnök tesztje is pozitív lett, vagyis ő is megfertőződött a koronavírussal. A legfrissebb információk szerint Mr. Johnson a Downing Street 10. szám alatt tartózkodik, elkülönítve.

A brit miniszterelnök először a twitter oldalán hozta nyilvánosságra a diagnózist, ahol ezt írta: „Most egy időre elszigeteltem magam, de videokonferenciákon keresztül továbbra is irányítani fogom a kormányt, és remélhetőleg mielőbb megfékezzük ezt a vírust.”

„Együtt le fogjuk győzni!”

A Downing Street szóvivője az imént azt nyilatkozta, hogy tegnap enyhe tünetek jelentkeztek Mr. Johnsonnál, ami miatt Chris Whitty főorvos tanácsára elvégezték rajta a tesztet.

„Át fogjuk vészelni, és ami a legfontosabb, hogy úgy tudunk a leggyorsabban túllenni rajta, ha mindenki betartja azokat az előírásokat, amiről már olyan sokat hallottunk a napokban. Minél jobban betartja mindenki a vírussal kapcsolatos szabályokat, annál gyorsabban lesz túl ezen a járványon az egész ország és annál gyorsabban térhet minden vissza a normális kerékvágásba.” – tette hozzá a miniszterelnök úr.

Eddig összesen 11658 regisztrált koronavírusos beteg van a szigetországban a legfrissebb csütörtöki adatok szerint.

A hír folyamatosan frissül….       Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után