Fizetés nélkül próbált meg lelépni 6 férfi egy helyről Nagy-Britanniában több száz fontos számlát hagyva, de elég nagy pofára esés lett belőle 1

Egy hatfős csoportot, akik fizetés nélkül kisétáltak egy étteremből Skóciában, a rendőrök rángattak vissza, hogy azonnal fizessék ki a 300 fontos ital- és ételszámlájukat.

Fizetés nélkül próbált meg lelépni 6 férfi egy helyről Nagy-Britanniában több száz fontos számlát hagyva, de elég nagy pofára esés lett belőle 3

Pofátlanul azt mondták a tulajdonosnak, hogy azért nem hajlandók fizetni, mert az estéjük nem volt „valami csúcs”, de alig, hogy leléptek, a rendőrök fülön csípték őket és már mentek is vissza fizetni a Dumfriesshire-i Black Bullba.

Az 52 éves Janie Seaton, a hely tulajdonosa azt mondta: „A hat férfi azt mondta nekünk, hogy elégedetlenek a hellyel és a kiszolgálással, ezért engedjem el nekik a fogyasztásuk teljes értékét. Azt is hozzátették, hogy az asztallal is elégedetlenek.”

„Az egyik fickó egyszer csak odajött a bárhoz, és azt mondta, hogy nem fizetik ki a maradék 300 fontot. Azt mondtam neki, hogy ezt nem tehetik meg, és összetűzésbe kerültem velem. Úgy éreztem, azonnal le kell őt állítanom mert ha 300 fontot nem fizetnek, az igen nagy bevétel kiesés lett volna. Voltak már hasonló problémáim az évek során.”

„A hozzáállásuk zavaró és rendkívül nőgyűlölő volt velem és a menedzseremmel szemben is. Rájöttem, hogy ki kell hívnom a rendőrséget. Ezen a ponton fogták magukat és kereket oldottak.”

Fizetés nélkül próbált meg lelépni 6 férfi egy helyről Nagy-Britanniában több száz fontos számlát hagyva, de elég nagy pofára esés lett belőle 4

„Ez egy kis győzelem volt az olyan kis helyeknek, mint az enyém, és azoknak a dolgozóknak, akik naponta találkoznak ilyen vendégekkel. Nem hagytuk magunkat, nem hátráltunk meg és nem is fogunk. Nem csak a pénzről volt szó, hanem elvekről is.”

A csoport hetedik tagja távozás előtt fizetett.

Janie hozzátette: „Nem sokkal később kijött a rendőrség. Azt mondták megtalálták a hat fős csoportot, elmagyarázták nekik a jogi helyzetet, és azt mondták, hogy fizetni fognak. Egyenként hozták be őket, mindkét oldalukon egy rendőr volt. A rendőrök a fizetés befejezéséig ott álltak, és gondoskodtak arról, hogy ne legyen semmi további zavar.”

Janie szerint az olyan incidensek, mint ez, egyre gyakoribbá váltak az elmúlt években.

„Ha nem fizettek volna, bíróságra vittem volna az ügyet” – mondta. „Ha néhányan sikeresen ki tudnak használni engem, akkor mások is megpróbálják majd. A hat pasas egyszerűen úgy döntött, minden, amit aznap este elfogyasztott, ingyen volt… Hát nem!”

Leon Thompson, a UK Hospitality Scotland ügyvezető igazgatója a következőket mondta: „Egyszerűen elfogadhatatlan, hogy egyetlen vendég is fizetés nélkül távozhasson az éttermekből. Mindenkit arra bátorítunk, hogy ha ilyet tapasztal, jelentse a rendőrségen.”   Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után