Horrorbaleset az M62-es autópályán Angliában – forgalommal szemben haladva frontálisan ütközött egy autó egy másikkal 1

Meghalt egy férfi sofőr egy súlyos autóbalesetben az M62-es autópályán, miután forgalommal szemben haladt az úton, és frontálisan ütközött egy másik járművel.

Horrorbaleset az M62-es autópályán Angliában – forgalommal szemben haladva frontálisan ütközött egy autó egy másikkal 3

Szombaton a hajnali órákban a rendőrök bejelentést kaptak egy szürke Vauxhall Corsa-ról, amely ellenkező irányba, a forgalommal szemben haladt a kelet felé menő oldalon.

Nem sokkal később bejelentés érkezett, hogy az autó egy VW Golf típusú személygépjárművel frontálisan ütközött a Scammonden Bridge közelében, Huddersfieldtől nem olyan messze keletre.

Horrorbaleset az M62-es autópályán Angliában – forgalommal szemben haladva frontálisan ütközött egy autó egy másikkal 4

A Corsa sofőrje sajnos még a helyszínen életét vesztette, míg a másik autó vezetője súlyos sérüléseket szenvedett az ütközés következtében. Őt a mentők azonnal kórházba szállították további ellátásra.

Éjszaka hosszú órákra lezárták az M62-es autópálya 22-es és 24-es lehajtója közötti szakaszát mind a két irányba. A nyugat-yorkshire-i rendőrség tájékoztatása szerint az utat várhatóan még a délelőtti órák folyamán mindkét irányban újra megnyitják.

A rendőrség azt kérte, hogy aki a baleset előtt látta a Corsát, vagy esetleg van is róla felvétele, az a lehető leghamarabb vegye fel a kapcsolatot a hatóságokkal.     Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után