Már a nyugdíjasok is… megrendelték a legdrágább ételt, aztán fizetés nélkül „pucoltak el” egy angliai étteremből 1

Egy nyugdíjasokból álló sunyi banda megrendelte az étlap legdrágább ételét egy étteremben, majd miután jól laktak elmenekültek a helyszínről egy szép kis számlát hagyva maguk után kifizetetlenül.

Már a nyugdíjasok is… megrendelték a legdrágább ételt, aztán fizetés nélkül „pucoltak el” egy angliai étteremből 3

A kelet-yorkshire-i Hornsea-ben található Med-Mex étterem és bár döbbent tulajdonosa úgy véli, hogy a négyfős társaság gondosan kitervelte már jó előre, hogyan fogják végrehajtani eme „nagyszabású tervüket”. A CCTV felvételei egyértelműen rögzítették, ahogy a csoport minden tagja gyorsan begombolja a kabátját, és távozás közben többször is körülnéz, hogy figyeli-e őket valaki.

Racha Eid, aki férjével, Claude-dal (47) vezeti az éttermet, meg van győződve arról, hogy ezek az emberek „már az elejétől kezdve ezt tervezték”, ugyanis már az érkezésnél direkt úgy intézték, hogy az ajtóhoz legközelebbi asztalhoz ülhessenek, és elterelték a személyzet figyelmét egy újabb kör ital megrendelésével, és ezt a pillanatot használták ki arra, hogy kereket oldjanak.

A 37 éves tulaj azt mondta, hogy egy 96,70 fontos számlát hagytak ott rendezetlenül, miután megrendelték az étlap „legdrágább” tételeit, köztük a marhahúsos stroganoffot és a „mérföld magas tortilla pitét”. Amikor az egyik pincérnő megkérdezte tőlük, hogy elégedettek-e az étellel, a csoport egyik tagja még panaszkodott is, hogy a marhahús nincs elég jól átsütve – de így is megette az összes ételt, ami a tányérján volt – állította Racha.

Már a nyugdíjasok is… megrendelték a legdrágább ételt, aztán fizetés nélkül „pucoltak el” egy angliai étteremből 4

A személyzet még egy ingyen italt is felajánlott a személynek, hogy kompenzálja az általa említett problémát – mondta Rachel, akit „nagyon felzaklatott” a november 11-én, szombaton történt incidens. A kétgyerekes anyuka elmondása szerint a csoport körülbelül egy órán keresztül ült az asztalnál és élvezte az élő zenét, majd egy újabb kör italt rendeltek, és ekkor léptek le.

Rachel úgy véli, azért rendelték meg az italokat, hogy elvonják a személyzet figyelmét, hogy észrevétlenül kiosonhassanak a mexikói-olasz étteremből. A videofelvételen látható, ahogy az idős csoport tagjai felállnak az asztaluktól, és gyorsan felveszik a kabátjukat, miközben a pincérnő a bárban az italaikat készíti. Mind a négyen többször is a kassza felé bámulnak, mielőtt fizetés nélkül, „angolosan távoznak”. Bár már közzétették a CCTV felvételeket, még mindig nem jelentkezett egyikük sem, hogy kiegyenlítsék a számlát.

„Nem helyiek voltak, csak betérők, és még soha nem láttam őket. A négyfős társaság igazán jómódú csapatnak tűnt, és meglehetősen öregek voltak. 65 vagy 70 év körülinek tűntek. Nagyon felidegesített, mert az egyik vásárló még a húsunkra is panaszkodott. Közbe meg díjat nyertünk, amely szerint Hornsea legjobb steakjét mi csináljuk. Másodszor pedig, nagyon kedves emberek vagyunk, és emellett meg mindenki küzd az emelkedő árakkal. Ez így tényleg nem igazságos.” – panaszkodott a történtek után a tulaj.

Azt is hozzátette, hogy még nem jelentette az esetet a rendőrségnek, de megosztotta a CCTV felvételeit a közösségi médiában, hogy leleplezze a sunyi bandát, és abban reménykedik, hogy hátha valaki felismeri őket.    Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után