Figyelem! Egy embert fejbe, egyet pedig nyakon lőtt számszeríjjal egy férfi London belvárosában, és még nem fogták el 1

A rendőrség nemrégiben közzétette, hogy két embert is számszeríjjal lőttek le két különálló, de egymással összefüggő támadás során London belvárosában, és a támadót még nem sikerült elfogni.

Figyelem! Egy embert fejbe, egyet pedig nyakon lőtt számszeríjjal egy férfi London belvárosában, és még nem fogták el 3

Az első incidens során, március 4-én, 19 óra 44 perckor (GMT) egy 44 éves nőt lőtt fejen az elkövető, amikor épp átkelt a Club Row-n a kelet-londoni Shoreditch területén. A második támadás, március 14-én csütörtökön 19 óra 27 perckor történt, ekkor egy 20 éves férfit nyakon lőttek az Arnold Circuson, körülbelül 60 méterre az első támadás helyszínétől.

A Met Police közleménye szerint mindkét áldozatot kórházban ápolják. Óriási szerencséjük volt, hogy sérüléseik nem életveszélyesek vagy az egész hátralevő életüket megváltoztatók. Az incidensekről kiadott közleményében a rendőrség hozzátette, hogy a nyomozók nagy erőkkel dolgoznak a gyanúsított azonosításán, és azt mondták, “a két incidens természete és helye miatt összefüggésbe hozható egymással”.

A rendőrség a Tower Hamlets Council-lal is együttműködnek, hogy “a lehető legtöbb erőforrást bevonják a nyomozás hatékonyabb támogatása végett.” – közölte a Met. „A környéken mindenki legyen nagyon éber, olvasható a figyelmeztetés a közleményben.”

Figyelem! Egy embert fejbe, egyet pedig nyakon lőtt számszeríjjal egy férfi London belvárosában, és még nem fogták el 4

A Det Ch Supt James Conway így nyilatkozott: „Jelentős erőforrásokat mozgósítottunk annak érdekében, hogy megtaláljuk azokat, akik felelősek ezekért a támadásokért, és elkötelezettek vagyunk amellett, hogy a lakosságot az elkövetkező napokban naprakészen tartsuk a nyomozás alakulását illetően, mivel tudjuk, hogy ez mennyire aggasztó hír lehet.”

„Megértem, hogy a helyi lakosságot nagyon megijesztik ezek az incidensek, de arra biztatjuk őket, hogy folytassák a napi teendőiket a megszokott menetrend szerint. Kérjük, hogy legyen nagyon óvatos és éber, amíg a nyomozás folyamatban van, és forduljon hozzánk minden bátran, ha bármi aggasztó dolgot tapasztal, vagy észlel.”

Fokozott rendőri jelenlét lesz megfigyelhető a környéken, “mivel több rendőrt állítunk az ügyre, hogy mielőbb megtaláljuk a felelőst ezekért a támadásokért, és segítsünk az embereknek, hogy a lehető legnagyobb biztonságban érezzék magukat”.

“Csapatom számos nyomozási folyamatot folytat, beleértve a tanúk azonosítását, valamint a CCTV felvételek elemzését és az eddig előkerült bizonyítékok vizsgálatát” – mondta.

“Szeretnénk tudomást szerezni minden fontos információról. Lehet, hogy valaki látott valamit azokon a napokon, amikor ezek a bűncselekmények megtörténtek, vagy látott vagy hallott valamit a környéken, amit gyanúsnak tart, és összefüggésbe hozható ezekkel az incidensekkel. Bárki hasznos információval rendelkezik, lépjen velünk kapcsolatba!”     Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után