Egy vasútállomáson, mások szeme láttára gyújtotta fel magát egy férfi Angliában 1

Egy férfi tragikus körülmények közt meghalt, miután „felgyújtotta magát” egy vasútállomáson Angliában.

Egy vasútállomáson, mások szeme láttára gyújtotta fel magát egy férfi Angliában 3

Ma reggel valamivel 6:30 előtt hívták ki a rendőrséget a Lancashire-i Church and  Oswaldtwistle Station nevű állomáshoz miután több bejelentés is érkezett, hogy egy ember “lángokban áll”. A férfi sajnos még a helyszínen meghalt, bár a mentőszolgálat emberei mindent megtettek, hogy megmentsék az életét az Accrington külvárosában található vasútállomáson történt incidens után.

Egy vasútállomáson, mások szeme láttára gyújtotta fel magát egy férfi Angliában 4

A helyszínelők az esetet követően alapos vizsgálatot végeztek az állomáson, és a peron környékén ami miatt durván négy órára lezárták a környéket. Azóta természetesen már újra megnyitották.

A brit közlekedési rendőrség szóvivője a következőket mondta: „A rendőrséget ma reggel 6:27-kor hívták ki a Church és az Oswaldtwistle állomásra, miután több bejelentés érkezett, melyek szerint egy személy kigyulladt a helyszínen.”

Egy vasútállomáson, mások szeme láttára gyújtotta fel magát egy férfi Angliában 5

„Az illető sajnos a helyszínen meghalt. A peront és környékét lezárták, míg a törvényszéki szakértők a helyszínt alaposan átvizsgálják. Az állomást végül 10.35-kor nyitották meg újra. A tragikus haláleset pontosabb körülményeinek megállapítására irányuló vizsgálatok folyamatban vannak.”

Egy vasútállomáson, mások szeme láttára gyújtotta fel magát egy férfi Angliában 6

Két szemtanú azt mondta egy helyi lapnak, hogy a férfi egyértelműen szándékosan gyújtotta fel magát.

A csúcsforgalom idején közlekedő vonatokat törölték. A rendőrség mostanra elhagyta a helyszínt, és a peron újra nyitva áll az utazni vágyók előtt, bár egy része még mindig körül van zárva. Koromnyomok még mindig láthatók az incidens helyszínén, és az egyik padon is felfedezhetők égésre utaló nyomok.   Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után