Figyelem! A Wizz Air bejelentette, hogy járatokat töröl 1
A Wizz Air légitársaság nemrégiben jelentette be, hogy néhány járatát ideiglenesen törli az elkövetkező durván két hónapos időszakban, azonban az utasok számára átfoglalási lehetőséget kínál alternatív járatokra, vagy választhatják a jegy árának 120 százalékos jóváírását a Wizz-számlájukon, továbbá a jegy vételárának teljes visszatérítését.
Figyelem! A Wizz Air bejelentette, hogy járatokat töröl 3
A magyar fapados légitársaság tájékoztatta utasait, hogy partnere, a Pratt & Whitney gyorsított eljárással ellenőrzi a GTF hajtóműveit, és ez a vizsgálat érinti a Wizz Air repülőgépeinek egy részét is.

A kötelező ellenőrzés következtében a légitársaság kénytelen módosítani a menetrendjén, és bizonyos járatok ennek következtében törlésre kerülnek szeptember és október hónapokban.

Az érintett járatokkal utazó személyek számára a Wizz Air átfoglalási lehetőséget kínál fel alternatív járatokra, de választhatják a jegyár 120 százalékos jóváírását Wizz-számlájukon, vagy a jegy vételárának teljes visszatérítését az eredeti fizetési móddal – olvasható a légitársaság közleményében.

Azoknak az utasoknak, akik valamilyen online közvetítő cégen vagy utazási irodán keresztül foglalták le a jegyüket, a légitársaság azt tanácsolja, hogy a módosítások elvégzése érdekében vegyék fel a kapcsolatot az adott irodával vagy a weboldallal.

A Wizz Air az utasoknak azt tanácsolta, hogy mindenképp ellenőrizzék alaposan az emailjeiket, a spam mappát is a járataikkal kapcsolatos esetleges módosítások miatt.

Bár saját bevallása szerint az eseményekre a légitársaságnak nem igazán van semmiféle ráhatása, a Wizz Air mindettől függetlenül elnézést kért az okozott kellemetlenségekért. „Számunkra továbbra is utasaink, személyzetünk és repülőgépeink biztonsága a legfontosabb” – olvasható a közleményükben.

A néhány hónappal ezelőtt az Indexnek adott exkluzív interjújában Váradi József, a Wizz Air vezérigazgatója azt nyilatkozta, hogy az idei szezonban a légitársaságok felkészültebbek tavalyhoz képest, és az elmúlt év hibáiból és nehézségeiből a Wizz Air is levonta a maga a tanulságait.

“Felkészültségben szintet léptünk, jelentősen javult az ellenálló képességünk. Ennek eredményeképpen több mint százmillió euró értékű fejlesztést hajtottunk végre, növeltük a tartalék repülőgépek számát, és a dolgozói állományt is bővítettük…” – nyilatkozta a Wizz Air vezér.   Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után