Egy fiatal férfit és egy tinédzser srácot is megkéseltek Dél-Londonban, amikor nagyrészt kiskorú fiatalok kezdtek harcolni egymással a nyílt utcán.

peckham-high-street1

A rendőrség szóvivőjének beszámolója alapján az egyik személyt megszúrták, a másikat pedig megvágták a harc közben Peckham városrész főutcáján, csütörtök délután 5 óra magasságában. A két sérült a jelentések alapján egy 26 éves férfi és egy 16 éves fiú. A sérüléseik szerencsére nem életveszélyesek, de mind a ketten ellátásra szorultak.

Egy nő, aki látta az eseményeket az elejétől kezdve, úgy számolt be róla, hogy egy nagy csapat fiatal kisiskolás verekedett az utcán, amikor a kés előkerült, és az incidens megtörtént. Ezt követően többen megijedtek és bemenekültek a közeli JD Sports üzletébe.

peckham-high-street

„Mindenki kiabált, és verekedett. Mind fiatalok voltak. Úgy néztek ki, mint akik iskolás korúak, kicsi kis iskolás gyerekek.” – mesélte.

Egy másik személy szerint nagy volt a pánik az események láttán. Ezt írta Twitteren: „Épp most késeltek meg valakiket a Peckham-i High Street-en. A rendőrök az egész környéket elkerítették, és mindenki be van pánikolva.”

A rendőrök azt nyilatkozták, hogy a kiérkező mentők mind a két sérültet egy közeli kórházba szállították, és friss híreket várnak az állapotukról. Egy 16 éves srácot letartóztattak, szúró, vágó eszköz birtoklásának alapos gyanújával. A kést a helyszínen megtalálták.

A rendőrség az ügyben nyomozást indított, de a lezárások mostanra már nincsenek érvényben, így a közlekedés újra visszatért a rendes kerékvágásba. Sajnos úgy tűnik Nagy-Britaniában a kiskorúak sem tudják hol a határ…   Forrás: http://www.standard.co.uk/

[fblike]

Ugrás a HuNglia főoldalára