A Good Morning Britaint le kellett venni élő adásról, miután tűz ütött ki az ITV Southbank-i stúdiójában ma reggel.

CeYDaZ_WwAA6lBH

A londoni tűzoltóság szerint, ma reggel 7 óra körül 50 embernek kellett elhagynia a London Television Centre épületét Upper Groundban. 4 tűzoltó autót és 20 tűzoltót hívtak ki az első emeleten lévő őrszobában kitörő lángokhoz.

A tűzben senki sem sérült meg. A tűzoltóság 8.43-ra sikeresen eloltotta az épületben keletkezett tüzet.

gm2_3600937b

A Good Morning Britain bemondói, Ben Shepherd, Kate Garraway és a hírbemondó Ranvir Singh, egy videóban kértek elnézést a nézőktől, a GMB Twitter oldalán. Garraway közölte a nézőkkel, hogy „öt, vagy hat tűzoltóautó van kinn a tűznél, tehát nagyon komolyan kezelik az esetet, amely ugye, megnyugtató.”

Hozzátette, hogy ez az egész nagyon idegesítő, és reményét fejezte ki, hogy talán, vissza tudnak kerülni adásba és egy kis összefoglalóban el tudják mondani a nézőknek, hogy mi is történt.

497473

Singh hozzátette: „Ez egy egész nagy eset. Elnézést kérünk ezért tőletek, ugyanis, a tervek szerint egy csomó érdekes műsorral szerettük volna jobbá tenni a Nagy Pénteketeket.”

Az ITV sajtóirodája a következőket tweetelte: „Az épületet kiürítették és a Good Morning Britain jelenleg nincs élő adásban. Helyettesítő programok kerülnek közvetítésre.”

https://www.youtube.com/watch?v=Wn82BRSxmK8

Jelenleg keresik a tűz okát. Lambeth-i, Dowgate-i és Soho-i tűzoltókat küldtek ki a helyszínre.

Rod Vitalis állomás igazgató a következőket mondta: „A tűzoltók igazán jó munkát végeztek, hogy a tüzet visszatartsák az első emeleten lévő őrszobában. Szerencsére, senki sem sérült meg és 50 embert biztonságosak kiürítettek az épületből. ”   Forrás: www.standard.co.uk

[fblike]

Ugrás a HuNglia főoldalára