Fényes nappal egy villamoson gyilkoltak meg egy férfit Angliában, Nottinghamben 1

Letartóztattak egy férfit gyilkosság elkövetésének alapos gyanúja miatt, miután egy 30 év körüli férfit halálosan megsebesítettek egy késsel az egyik villamoson Nottinghamben.

Fényes nappal egy villamoson gyilkoltak meg egy férfit Angliában, Nottinghamben 3

A nottinghamshire-i rendőrség tájékoztatása szerint a rendőrök hétfőn nem sokkal 11:10 után érkeztek meg a Highbury Vale villamosmegállóba, ahol az áldozatot megtalálták, akinek az életét már nem lehetett megmenteni és sajnos még a helyszínen belehalt a sérüléseibe.

Fényes nappal egy villamoson gyilkoltak meg egy férfit Angliában, Nottinghamben 4

Egy férfit letartóztattak nemsokkal az incidens után, és a rendőrség továbbra is őrizetben tartja. Kate Meynell, a nottinghamshire-i rendőrségtől a következőket nyilatkozta az eset kapcsán: „Ami ma reggel Highbury Vale-ben történt, az tragikus, és egy harmincas éveiben járó férfi halálához vezetett. Tudjuk ugyanakkor, hogy más utasok is utaztak a járművön, és megértjük, hogy ez mennyire ijesztő lehetett mindenki számára, aki látta a gyilkosságot.”

„Embereink szerencsére gyorsan a helyszínre értek, és a helyszínen elfogtak egy gyanúsítottat. Ő továbbra is a rendőrség őrizetében van. Ez egy elszigetelt eset volt, és nem keresünk senki mást a ma délelőtt történtekkel kapcsolatban.”

Fényes nappal egy villamoson gyilkoltak meg egy férfit Angliában, Nottinghamben 5

A NET Tram 11:35 körül a Twitteren ezt írta: „Egy rendőrségi ügy miatt jelenleg a járataink nem közlekednek Hucknall és Bulwell között. A yellow lineon, az NCT buszokon és az EMR vonatokon  egyaránt használhatók a jegyek és bérletek. Kérjük, továbbra is figyeljék az utazással kapcsolatos friss híreket.”

Fényes nappal egy villamoson gyilkoltak meg egy férfit Angliában, Nottinghamben 6

Arról, hogy pontosan mi történt, és milyen előzmények vezettek ehhez a tragikus incidenshez, egyelőre nem árult el többet a rendőrség, a nyomozás még a korai szakaszában van. A rendőrség arra kért minden olyan személyt, aki bármiféle hasznos információval rendelkezik a történtekkel, vagy az előzményekkel kapcsolatban, hogy azonnal vegye fel a kapcsolatot a hatóságokkal.     Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után