Újabb fejlemények és megdöbbentő részletek a Nottingham-i hármas gyilkosság kapcsán: kiderült, hogy ki a gyanúsított és hogy mi történt pontosan 1

Kedden hajnalban Nottinghamben három ember is meghalt, mások pedig megsebesültek, miután egy támadó megpróbálta elgázolni őket egy furgonnal. A rendőrség közlése szerint egy 31 éves férfit gyilkosság elkövetésének gyanúja miatt letartóztattak. Most azonban további részletek derültek ki a gyilkosságokkal és a feltételezett elkövetővel kapcsolatban.

Újabb fejlemények és megdöbbentő részletek a Nottingham-i hármas gyilkosság kapcsán: kiderült, hogy ki a gyanúsított és hogy mi történt pontosan 3

A nottinghami hármas késelés gyanúsítottját egy volt egyetemi hallgatóként azonosították, aki arra az egyetemre járt, ahova a két áldozat is. A nyomozók további 36 órát kaptak, hogy kihallgassák a 31 éves férfit, akit három ember meggyilkolásának alapos gyanúja miatt tartanak fogva. Kedden 5 óra 30 perckor tartóztatták le, miután a 65 éves Ian Coatest, valamint a 19 éves Grace Kumart és Barnaby Webbert halálosan megsebesítették egy késsel, három másik személyt pedig elütöttek egy furgonnal. A férfi nevét még nem hozták nyilvánosságra, de a rendőrség ma megerősítette, hogy a Nottinghami Egyetem volt hallgatója.

Az is kiderült, hogy a gyanúsított, aki minden bizonnyal megölt három embert Nottinghamben, nem sokkal azelőtt megpróbált bemászni egy gondozóotthonba, hogy holtan találták az iskolai gondnokot. A Sky News által megszerzett CCTV felvételeken egy fekete kapucnis férfi látható, amint megpróbál bejutni a Seely Hirst House lakóotthonba, ahol beteg és hajléktalan emberek laknak.

Újabb fejlemények és megdöbbentő részletek a Nottingham-i hármas gyilkosság kapcsán: kiderült, hogy ki a gyanúsított és hogy mi történt pontosan 4

A szemtanúk elmondása szerint a férfi hajnali 4 óra után érkezett meg a Mapperley Road-i ingatlanhoz. Voltak, akik látták, ahogy egy nyitott ablakon megpróbált bemászni, de egy lakó felébredt, és ököllel behúzott neki egyet, aminek következtében a földre került. Ezt követően megpróbált más módon bejutni az épületbe, de kicsivel később inkább tovább állt.

Újabb fejlemények és megdöbbentő részletek a Nottingham-i hármas gyilkosság kapcsán: kiderült, hogy ki a gyanúsított és hogy mi történt pontosan 5

Az egyik szemtanú ezt mesélte: „Reggel 4 óra után próbált meg bemászni, zavartnak tűnt, és hülyeségeket motyogott, azt mondta, hogy orvoshoz akar menni, és azt kiabálta, hogy „engedj be, orvoshoz akarok menni, engedj be”. Nyilván akkor a lakók nem tudták, ki ő, de belegondolni is elég ijesztő, mi történhetett volna, ha sikerül bejutnia. Szerencsére az a férfi, akinek az ablakán próbált bejutni, felébredt és bemosott neki egyet, valószínűleg mindenki életét megmentette ezzel.”

A Nottingham-i hármas gyilkosság eddig ismert részletei időrendi sorrendben:

4:04

A rendőrséget az Ilkeston Roadhoz hívták, miután két emberre késsel támadt egy férfi. A két diák, Barnaby Webber és Grace Kumar (mindketten 19 évesek) már eszméletlenek voltak, amikor a rendőrség megérkezett.

A szemtanú, aki nem adta meg a nevét, azt mondta, hogy „szörnyű, vérfagyasztó sikolyokat” hallott, és kinézett az ablakon, és látta, hogy „egy feketébe öltözött, kapucnis és hátizsákos fekete srác néhány emberrel küzdött”.

„Azt kiáltotta: „Segítség!” – Bárcsak kikiabáltam volna valamit az ablakon, hogy elriasszam a támadót.  Láttam, hogy először a fiút szúrta meg, majd a lányt. Többször is megszúrta őket. A fiú az út közepén összeesett. A lány egy ház felé botorkált, és nem mozdult. A következő percben eltűnt egy ház szélén, és ott találták meg. Azt mondanám, hogy mindez öt-hat percen belül történt. A támadó aztán elsétált az Ilkeston Roadon a város felé, olyan nyugodtan, mint ha semmi nem történt volna.”

Újabb fejlemények és megdöbbentő részletek a Nottingham-i hármas gyilkosság kapcsán: kiderült, hogy ki a gyanúsított és hogy mi történt pontosan 6

5:00

A helyi lakosok elmondása szerint a rendőrök kopogtattak az ajtókon az Ilkeston Roadon, és CCTV felvételeket kértek mindenkitől. Ezt követően a rendőrségi nyomozás megállapította, hogy egy, a gyanúsítottról adott személyleírásnak megfelelő férfi megpróbált bejutni a Mapperley Road-i lakókomplexumba.

A rendőrség úgy véli, hogy a gyanúsított nagyjából ekkor támadta meg Ian Coatest, és ellopta a furgonját. Ezt követően egy lakossági bejelentés érkezett a támadásról, a rendőrök a helyszínre siettek, és sajnos az idős férfit holtan találták a Magdela Roadon.

Újabb fejlemények és megdöbbentő részletek a Nottingham-i hármas gyilkosság kapcsán: kiderült, hogy ki a gyanúsított és hogy mi történt pontosan 7

5:30

A gyanúsított a furgonnal elgázolt és megsebesített három további személyt. Egy embert kritikus állapotban szállítottak kórházba, míg két másik ember könnyebben sérült csak meg.

A rendőrök percekkel később őrizetbe vettek egy férfit a Bentinck Roadon, miután az elhagyta a furgont, és késsel a kezében indult meg a rendőrök felé. A férfit sokkolóval tették ártalmatlanná és gyilkosság elkövetésének gyanúja miatt letartóztatták.

További részletek az esettel kapcsolatban valószínűleg a következő napokban várhatók.    Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után