Brutális késelés egy szórakozóhely előtt Angliában: 1 halott és további 7 ember kórházban 1

Letartóztattak egy férfit, miután összesen nyolc embert megkéseltek egy night club előtti brutális támadás során, melynek következtében egy ember életét vesztette.

Brutális késelés egy szórakozóhely előtt Angliában: 1 halott és további 7 ember kórházban 3

A rendőrséget vasárnap hajnali 3 óra 15 perc körül hívták a cornwalli Bodminban történt incidenshez. A rendőrök elmondták, hogy egy harmincas éveiben járó férfit találtak a helyszínen súlyos szúrt sebekkel, és sajnálatos módon ő még a helyszínen belehalt a sérüléseibe.

Legalább hét másik személyt, férfiakat és nőket is kórházba kellett szállítani szúrt sebekkel – közölte a rendőrség a történteket követően. A rendőrök nem sokkal később letartóztattak egy 24 éves férfit, akit emberölési kísérlettel és súlyos testi sértés elkövetésével gyanúsítanak.

Brutális késelés egy szórakozóhely előtt Angliában: 1 halott és további 7 ember kórházban 4

Ilona Rosson nyomozófelügyelő, a bűnügyi nyomozócsoporttól a következőket mondta: „A tegnap esti bodmini incidenst követően egy harmincas éveiben járó férfi belehalt a sérüléseibe. Jelenleg ezt elszigetelt ügyként kezeljük, és nem keresünk senki mást ezzel az incidenssel kapcsolatban. Ez egy élő és aktív rendőrségi nyomozás, és arra kérem az embereket, hogy ne bocsátkozzanak találgatásokba a közösségi médiában, de ha valakinek van olyan információja, amely segíthet nekünk, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.”

Kelet-Cornwall helyi rendészeti felügyelője, Rob Youngman elmondta: „A nyomozás még a korai szakaszában jár, és a közvélemény arra számíthat, hogy Bodmin környékén ma fokozott rendőri jelenlét lesz tapasztalható, miközben a vizsgálatok folynak. Érthető, hogy ez az incidens hatással lesz a helyi közösségre. A kordonok ma is a helyükön maradnak, amíg a rendőrök információt és bizonyítékokat gyűjtenek a helyszínről.”

Brutális késelés egy szórakozóhely előtt Angliában: 1 halott és további 7 ember kórházban 5

A devoni és a cornwalli rendőrség szóvivője ezt mondta: „A rendőrséget április 30-án, vasárnap hajnali 3.15-kor hívták ki a Castle Canyke Road-i Victoria Square-hez, miután komoly vitáról érkezett bejelentés, ami eszkalálódott. Továbbá arról számoltak be, hogy valakinél kés van, és egy támadó több embert is megsebesített.”

Brutális késelés egy szórakozóhely előtt Angliában: 1 halott és további 7 ember kórházban 6

„Egy 30 év körüli férfi a helyszínen életét vesztette a mentősök minden erőfeszítése ellenére. Legközelebbi hozzátartozóit tájékoztatták, és szakemberek támogatják őket. Legalább hét másik férfi és nő sérült meg, őket kórházba szállították ahol mindenkit elláttak. Úgy tudni egyikük sérülései sem életveszélyesek. Egy 24 éves bodmini férfit gyilkosság, emberölési kísérlet és szándékos súlyos testi sértés elkövetésének gyanúja miatt letartóztattak. Ő jelenleg is rendőri őrizetben van.”   Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után