Felrobbantottak egy buszt London egyik hídján – szerencsére nem terrorakció volt 1

Egy londoni emeletes buszt ma (vasárnap) reggel szándékosan felrobbantottak, ami elég sok emberre a frászt hozta, mert bőven voltak, akik nem tudták, hogy miért is történt az egész.

ad_1956371841

A vasárnap reggeli órákban irányított robbantást hajtottak végre londoni buszon a Lambeth Bridge nevű hídon a belvárosban. Ezzel elég sok a környéken járó embert halálra rémítettek, de csak egy pár pillanatra, ugyanis aggodalomra semmi ok nem volt, hisz egy Hollywood-i film egyik jelenetét forgatták a helyszínen.

A rendőrség, a bombaszakértők, a mentők és mindenki a helyszínen volt, hogy minden és mindenki biztonságban legyen, és senkinek még véletlenül se legyen semmi baja. A tűzoltók is készenlétben álltak a közelben, ha netán valami kigyulladt volna, aminek nem lett volna szabad.

A látványos robbantás videóját itt nézhetitek meg.

https://www.youtube.com/watch?v=dfmrjS5i3kU

A robbantást egyébként a közösségi oldalakon is beharangozták, és a híd környékén is ki volt plakátolva, hogy mi fog történni, nehogy pánikhangulat uralkodjon el. Azért, ahogy az lenni szokott ilyenkor, bőven voltak olyanok, akiket a sok előrejelzés ellenére váratlanul ért a dolog.

„Drága filmes brigád! Legközelebb, ha megint buszt robbantani támad kedvetek a Lambeth Bridge-en, előtte szóljatok nekünk is, hogy a parkban játszó gyerekeink ne rémüljenek halálra!” – nyilatkozta az egyik felháborodott környékbeli anyuka.

A robbantás rendben lezajlott a speciális effektekért felelős csapat vezényletével. A jelenet, mint kiderült, az idén a mozikba kerülő The Foreigner című film egyik izgalmas momentuma volt, amiben olyan sztárok fognak együtt játszani, mint Jackie Chan és Pierce Brosnan. Kíváncsian várjuk, hogy ők ketten mit alkotnak majd!    Forrás: http://www.standard.co.uk/

[fblike]

Itt olvashatod további cikkeinket 

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után