Felháborító! Levideózták hogy bánnak a csomagjainkkal a londoni reptéren 1

Vizsgálat indult a lutoni reptér néhány alkalmazottja ellen, miután egy igen felháborító videó látott napvilágot. Valljuk be, sokan sejtettük, de legalább is féltünk tőle, hogy ezt csinálják, de most itt van rá a bizonyíték is, hogy miként bánnak csomagjainkkal.

baggage2

Két alkalmazottat videóztak le, amint hanyag módon, a csomagok tartalmára vagy épségre fittyet hányva hajigálják az utasok bőröndjeit a kisteherautó hátuljára, az angliai magyarok által jól ismert és sokat használt London Luton reptéren. Az EasyJet egyik járatának utasai nem lehettek túl boldogak, amikor meglátták mit művel a két férfi. Több bőröndöt úgy dobáltak, hogy csak úgy pattogott a többi csomagon, sőt nem egy olyan is volt, ami kizuhant a jármű platójáról egyenesen a betonra.

plane

A járat, amelynek a poggyászai ebben a kivételes bánásmódban részesültek, hétfőn érkezett Londonba Koppenhágából. A cég, amelyik az említett légitársaság számára a csomagok mozgatását intézi, az esetet elfogadhatatlannak titulálta, és jelezte, hogy vizsgálatot indítanak az ügyben.

A férfi, aki az esetet levideózta mobiltelefonjával, Jonas Ozolnis, egy tetováló művész. A 30 éves svéd származású férfi azt reagálta a videó kapcsán, hogy a mások tulajdonai iránti tisztelet ilyesfajta teljes hiánya lesújtó és szörnyű.

https://www.youtube.com/watch?v=ewVHqQYKe18

„Én és a testvérem láttuk amint a gép leparkol a kapu mellé és a reptéri alkalmazottak elkezdik kipakolni a csomagokat. Miután odaálltak a csomagokat szállító járművel, neki is láttak a kipakolásnak. Az első csomagot behajították leghátra egyenesen a jármű hátuljának. Azt hittem a fickó csak elmérte a távolságot, de ahogy tovább néztük őket, a bőröndök egyre csak repkedtek. Elkezdtem videózni, hogy segítsem a csomagok tulajdonosait, ha esetleg valami értékes eltörne. Sokat utazom és sokszor a munkaeszközeim is nálam vannak, amik rendkívül drágák és azok biztosítják a megélhetésem. Beleképzeltem magam az utasok helyébe, akiknek a csomagjait ott dobálták és baromi mérges lettem.”

A Luton repülőtér és az Easyjet egyaránt azt nyilatkozta, hogy együttműködnek a csomagokat kezelő céggel, hogy a dolog végére járjanak. „Szorosan együttműködünk a reptéri partnereinkkel, hogy az utasaink csomagjai a megfelelő módon legyenek kezelve és ez többet ne fordulhasson elő.”  Forrás   Hirdetőknek: info@hungliaonline.com

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után