Fejetlen holttestet találtak fóliába csavarva Angliában 1

Új részleteket tárt fel a rendőrség azt követően, hogy egy fej nélküli holttestet fedeztek fel fóliába csomagolva egy salfordi természetvédelmi területen. A manchesteri rendőrség szombaton megerősítette, hogy az áldozat minden bizonnyal egy 40 évnél idősebb férfi, aki a pénteken befejezett igazságügyi orvosszakértői vizsgálatok szerint csak néhány napja halt meg.

Fejetlen holttestet találtak fóliába csavarva Angliában 3

A rendőrség gyilkossági ügyben nyomozást indított, miután csütörtök este rátaláltak az emberi maradványokra Kersal Wetlands területén, és most a helyszínt és a környéket alaposabban átvizsgálják további nyomok után kutatva. Úgy tudni, hogy a környéken további testrészek után kutatnak, bár a rendőrség szombaton azt közölte, hogy egyelőre többet nem találtak.

A rendőrség az egész környéket lezárta és elkerítette a nagyrészt erdős rezervátumban, amely Manchester városközpontjától északra található, és körülbelül 32 hektárnyi vidéket fed le. A GMP hozzátette, további vizsgálatokat, köztük DNS-vizsgálatokat folytatnak a férfi azonosítása érdekében. A halál okát azonban várhatóan nem fogják tudni pontosan megállapítani, mivel a teljes holttestet nem találták meg.

Fejetlen holttestet találtak fóliába csavarva Angliában 4

A maradványokról korábban azt hitték, hogy a felfedezésük előtt nagyjából 24-36 órán át lehettek a helyszínen. Tony Creely főfelügyelő, Salford körzeti parancsnoka a következőket mondta az eset kapcsán:

„Ez egy tragikus incidens, amely meglehetősen gyors ütemben halad, és a törvényszéki orvosszakértői vizsgálatoknak köszönhetően meg tudjuk erősíteni, hogy az áldozat olyan középkorú férfi, akinek esélye sem volt a túlélésre.Nyomozásunk középpontjában ez a férfi és a családja áll. Minden rendelkezésre álló erőforrást technológiát felhasználunk, hogy a lehető leghamarabb azonosítsuk őt, és igyekszünk támogatni a szeretteit ebben a nehéz időszakban.”

Fejetlen holttestet találtak fóliába csavarva Angliában 5

„Szeretném megköszönni a környékbeli lakosság tagjainak együttműködését az elmúlt napokban. Tisztjeink és a speciálisan kiképzett csoportjaink jelenléte sok fennakadást okozott a környéken – és ez még egy ideig így is marad –, de nagyra értékeljük az általuk közölt információkat.”

Fejetlen holttestet találtak fóliába csavarva Angliában 6

„Számos megfejtésre váró részlet van még az ügy körül, de szorgalmasan és nagy erőkkel dolgozunk azon, hogy a lehető leghamarabb választ adjunk minden felmerülő kérdésre. Ez időbe fog telni, de amint többet tudunk majd az ügy körülményeit illetően, mindenkit tájékoztatni fogunk a fejleményekről. Kérünk mindenkit, aki úgy gondolja, hogy az elmúlt napokban valami gyanús dolognak volt tanúja Kersal Dale környékén, hívja a rendőrséget.”   Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után