Agyonlőttek egy 21 éves fiatalt London belvárosában, az elkövető szökésben, a rendőrség nagy erőkkel keresi 1

Hajtóvadászatot indított a rendőrség, miután a hétfői nap folyamán Nyugat-Londonban agyonlőttek egy 21 éves férfit West Kensington területén.

Agyonlőttek egy 21 éves fiatalt London belvárosában, az elkövető szökésben, a rendőrség nagy erőkkel keresi 3

A rendőrséget és a mentőket hétfőn 22 óra 17 perckor hívták ki a Comeragh road-on található lakcímre, miután rendbontásról érkeztek bejelentések. Az áldozatot a helyszínre megérkezve lőtt sebekkel a testén találták meg, és minden igyekezetük ellenére sajnos nem sokkal később a helyszínen meghalt.

Gyilkossági ügyben nyomozás indult, és a történtek miatt boncolást is elrendeltek. Letartóztatásra eddig nem került sor, de az elkövetőt nagy erőkkel keresik. A nyomozást vezető Brian Howie nyomozó főfelügyelő a következőket mondta:

„Sajnálatos módon meg kell erősítenem a hírt, hogy egy újabb fiatal férfi vesztette életét fővárosunk utcáin egy újabb erőszakos bűncselekmény következtében. Ez az eset az este relatíve forgalmasabb szakaszában történt, amikor viszonylag sokan mozoghattak kint az utcákon a környéken, többek közt a Comeragh Roadon, a Barton Roadon vagy a Palliser Roadon is.”

Agyonlőttek egy 21 éves fiatalt London belvárosában, az elkövető szökésben, a rendőrség nagy erőkkel keresi 4

„Kíváncsian várom mindazok jelentkezését, akik a környéken tartózkodtak bármikor 22:13-tól kezdve a következő félórás időszakban. Amennyiben láttál egy embercsoportot vagy nagyobb veszekedést a környéken, vagy van esetleg kamerafelvételed az említett időszakról, vedd fel a kapcsolatot a rendőrséggel.”

Agyonlőttek egy 21 éves fiatalt London belvárosában, az elkövető szökésben, a rendőrség nagy erőkkel keresi 5

“A nyomozók még mindig a helyszínen vannak és átfésülik az egész környéket, én pedig arra kérek mindenkit, aki információval rendelkezik, hogy közvetlenül hozzájuk forduljon, vagy lépjen kapcsolatba velünk telefonon vagy online.”

A londoni mentőszolgálat szóvivője a következőket mondta: „Április 1-jén, hétfőn este 22:15-kor hívtak bennünket a Comeragh Roadon, W14-ben történt incidens helyszínére. Több egységet is küldtünk a helyszínre, köztük egy mentőszemélyzetet, egy haladó mentőst, egy incidens-elhárító tisztet és egy taktikai gyors reagálású egységet. Sajnos a mentősök minden erőfeszítése ellenére egy ember a helyszínen életét vesztette.”

A férfi legközelebbi hozzátartozóit már értesítették, és remélhetőleg az elkövetőt is sikerül mielőbb elfogni.  Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után