Fáról ugrott a londoni emeletes buszra - két nap alatt 200 ezren látták a videót 1

A saját életét kockáztatta egy férfi, amikor kaszkadőr mutatványba kezdett egy emeletes busz tetejére ugorva.

kamera busz

A rémisztő felvételt két nappal ezelőtt tették közzé, amelyen egy férfi látható, aki a busz tetején „szörfözik” London központjában, amely egy új „buszos szörfözés” nevű őrület része. A borzongást kedvelő tag a halállal játszott, amikor az Elephant ans Castle felé tartó busz tetején kapaszkodott, miközben a veszélyes mutatványát fejre rögzíthető kamerával vette fel.

A videón látható, ahogy a férfi egy fáról mászik rá a megállóba érkező buszra. A TfL féleszűnek nevezte a mutatványt és a rendőrség nyomozást kezdett az ügyben. A videón láthatjuk, ahogy a pasas a kamerának mutatja a kinyújtott hüvelykujját, miután keresztbe fekszik az induló busz tetején. Ezután, a férfi feláll, nevet és integet, mialatt a 14 láb magas busz tetején tartózkodik. Az adrenalin hajhász online figyelmeztette az embereket, a következőket írva: „NE PRÓBÁLJÁTOK MEG! SOKKAL VESZÉLYESEBB, MINT AMILYENNEK LÁTSZIK!”

Az út során egy ponton megáll a busz a közlekedésben, amit a férfi arra használ ki, hogy felálljon közel a busz elülső széléhez, miközben, integet a járdán sétálóknak. A következőkben, a videón az látható, hogy felmászik egy fára, amiről gyorsan vissza is ugrik a buszra, amikor az újra elindul.

A felvétel azzal végződik, hogy átugrik a busz oldalára, amikor az megáll és lemászik róla. A busz megállóban várakozó férfi megdöbbentnek tűnt, amikor a vagánykodó srác a semmiből pottyant elé.

A fővárosi rendőrkapitányság szóvivője azt mondta, hogy a szakemberek megvizsgálták a videót, hogy lássák, történt-e esetleg támadás.

„A rendőrségnek tudomása van a videóról és vizsgálja azt. Arra kérjük az embereket, hogy ne csináljanak hasonlókat, amely nagyon veszélyes és potenciálisan élet- és akár közveszélyes is lehet.” — mondta.

thumbs-up

Azokat, akik látták a felvételt, nem hatotta meg a bohóckodás, és hülyének, őrültnek nevezték a férfit.

Arin Snow a következőket írta: „Én még öt lépcsőfoknyit sem mernék leugrani egyedül egy francos buszon.”

Mások azt mondták az önjelölt kaszkadőrnek, hogy legyen óvatos és veszélyesnek nevezték, amit csinált.

Daniel Bendele: „Ez annnnyira kib*szottul veszélyes.”

Jude: „Te hülye vagy, mi van akkor, ha a busz egy alacsony híd alatt vagy egy alagútban halad el.”

A videót a YouTube-on osztotta meg egy Dying Llama nevű felhasználó, aki már osztott meg hasonló vakmerő videókat, a melyeken tetőkön és az O2 Arenán mászik keresztül. A felvételt már több mint 165,000-szer nézték meg.

A vakmerő férfi azt mondta, hogy sikerült fent maradnia néhány megállónyit és átmenni két különböző körforgalmon. Ezen kívül lerótta tiszteletét valaki előtt, aki meghalt „vonatszörfözés” közben New Yorkban.

Az üzenetében ez áll: „Ez egy nagyon jó emlékeztető arra, hogy annak ellenére, hogy mennyire könnyűnek és jó bulinak tűnik ez a dolog, nagyon veszélyes és nem lenne szabad megismételni.”

A korábbiakban, a TfL már helytelenítette a járműveken végzett kaszkadőrmutatványokat. Ugyanis, 2008-ban volt egy eset, amikor buszmegállókon és buszokon bukfenceztek és jártak kézen állva hasonló beállítottságú egyének. A TfL veszélyesnek nevezte a mutatványokat és azt mondta, hogy „az utasok és a közlekedők biztonsága a legfontosabb”.    Forrás: standard

[fblike]

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után