Egy kotrógéppel törte át a Santander egyik bankjának falát az éjjel Bedfordshire-ben egy ismeretlen banda.

_88275444_digger

A Leighton Buzzard-i Santander bankot elég nagy károsodás érte, amikor egy JCB kotrógéppel hajnali 3 óra tájban megpróbálták ellopni az egyik ATM bank automatát. A jelentések szerint legalább négy elkövetőt keres a rendőrség.

A Hockliffe Street túloldalán lévő egyik étterem falában is tátong egy nagy lyuk, amelyet szintlén az előre-hátra járó kotrógépnek tulajdonítanak. Feltehetően többször is visszatolattak, és eközben rombolták le az étterem elülső részét is.

_88276023_018ed828-5e2a-492c-9752-42a3a2cbd82d

Hétfő reggel a munkagép még be volt ágyazva a bank falába. Nagyon úgy tűnik, hogy emiatt az út le lesz zárva a nap legnagyobb részében.

Az úton tégla és törött üvegdarabok hevernek, ill. fémrudak nyúlnak ki az épületből. A törmelékek között ott hever egy pénzautomata is, tehát még nem világos, hogy egyáltalán elvittek-e valamit a próbálkozók.

_88279369_sbna_jcbrobbery4

Annyi ismeretes, hogy az eset éjjel történt, és hogy a munkagép még mindig az úton van, ugyanis a munkába igyekvő embereknek kerülgetniük kell azt. Elég nagy felkavarodást okoz az eset a közlekedés szempontjából is, ráadásul, a járókelők is meg-megállnak, hogy lefényképezzék az igencsak szokatlan helyzetet. Az ügyben törvényszéki csoport nyomoz. Forrás: http://www.bbc.co.uk

[fblike]

Ugrás a HuNglia főoldalára